Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Povišena tjelesna temperatura

Povišena tjelesna temperatura
Rido

Jedan od simptoma trudnoće za koji je potrebno duže vrijeme da bi se izmjerio jest tjelesna temperatura viša od uobičajene.

Jedan od simptoma trudnoće za koji je potrebno duže vrijeme da bi se izmjerio jest tjelesna temperatura viša od uobičajene. Možda ste imali osjećaj da ste imali povišenu temperaturu u zadnje vrijeme i mislite da vam prethodi prehlada ili nešto, ali to ne mora nužno biti slučaj. Izmjerite svoju temperaturu - ako je nešto viša od uobičajene - moguće da ste trudni.

 

Ukoliko pokušavate zatrudnjeti, vaš liječnik može predložiti da vodite evidenciju o temperaturi vašeg tijela svaki dan (bazalna temperatura). Ako je temperatura viša od uobičajene, i ostaje visoka tijekom iduća dva tjedna, nešto se očito događa s vašim tijelom. Možda ste trudni ali isto tako možda imate blagi oblik groznice. Dugotrajno razdoblje povišene temperature je znak da se morate obratiti svojem liječniku stručno mišljenje.

Popis svih simptoma trudnoće ››