Tihana Mazalin

Tihana Mazalin

spec. ginekologije i porodništva

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1989. godine. Od 1992. do 1996. bila je na specijalizaciji iz ginekologije i porodništva u KB Merkur te uspješno položila specijalistički ispit. Prvo radno iskustvo nakon specijalizacije stekla je u DZ Studenata.

Nakon toga, 14 godina radila je u privatnom zdravstvenom sektoru.

Došlo je do prekretnice u njenom profesionalnom životu, te je doktorica prepoznala pravi trenutak i odlučila osnovati privatnu ordinaciju kako bi se mogla maksimalno posvetiti svojim pacijenticama.

Time je započelo novo razdoblje u njenom životu. Utemeljila je Ginekologiju Mazalin 2011. godine koja od tada samo raste i razvija se. Uspješna ordinacija i zadovoljstvo sve većeg broja pacijentica najveća su nagrada za dugogodišnji trud.

Kako bi se konstantno profesionalno usavršavala, doktorica pohađa brojne seminare i kongrese. Osim toga, smatra kako je vrlo bitno raditi u kvalitetnom timu te se upravo iz tog razloga okružila izvrsnim stručnjacima.

Ginekologija Mazalin 2018.godine se razvila u Polikliniku Mazalin.

Članci autora

Sve potrebne pretrage kroz trudnoću

Sve potrebne pretrage kroz trudnoću

Ako je vaš kućni test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, čestitamo, sada ulazite u čaroban svijet, ponekad malo zbunjujući, osobito ako je riječ o prvoj trudnoći i početnim pretragama u trudnoći.

Koliko je kilograma preporučljivo dobiti u trudnoći

Koliko je kilograma preporučljivo dobiti u trudnoći

Trudnoća je razdoblje promjena za svaku ženu. Tijelo žene se mijenja i važno je znati koliko je optimalno da se promijeni u kojem periodu trudnoće.

4D ultrazvuk u trudnoći

4D ultrazvuk u trudnoći

Trudnoća je razdoblje u kojem se javlja puno pitanja te su roditelji često nestrpljivi i uzbuđeni, pa bi željeli vidjeti dijete i prije samog poroda. To je jedan od razloga zbog čega se često odlučuju za 4D ultrazvuk.

Štitnjača u trudnoći

Štitnjača u trudnoći

Štitnjača je endokrina žlijezda koja čuva cijeli organizam. Nalazi se na prednjoj strani vrata, ispred dušnika kojeg obavija te ispod grkljana i sastoji se od folikula koji stvaraju hormone.

Urinarne infekcije u trudnoći

Urinarne infekcije u trudnoći

Sa urinarnim infekcijama bore se mnoge žene, a ono što je bitno znati je da se urinarne infekcije pojavljuju češće u trudnoći.