Bojana Muačević Gal

Bojana Muačević Gal

prof. kineziologije

Bojana se fitnessom i aerobikom bavi od 1995. godine, a u preko 20 godina rada u dvorani vodila je na desetke različitih rekreativnih programa - od plesnih i aerobnih programa, preko workouta, do Pilatesa i korektivnih te funkcionalnih vježbi. Ima najduži voditeljski staž u Osijeku te je jedini voditelj u gradu koji je praksu stekao radeći u Zagrebu – dragocjenih 6 godina.

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Kineziterapija, a prije fakulteta godinama se bavila plesom. Nekadašnja je državna prvakinja u fitnesu, viceprvakinja u Show danceu te nositeljica bronce u aerobiku.

Među brojnim međunarodnim konvencijama, seminarima i edukacijama, nalazi se i ona britanskog Pilates Instituta, TRX i Ground Force Method instruktorske licence te dva stupnja Egoscue metode. Posljednjih 12 godina radi kao koordinator i voditelj u CKT Gea, objedinjujući u svom radu dugogodišnje iskustvo, znanja stečena u struci i povratne informacije o potrebama vježbačica u dvorani. U proteklih godinu dana u Zagrebu pohađa školu za učitelja joge, po Yoga Alliance 200YTT programu.

Članci autora

Kada početi vježbati nakon poroda?

Kada početi vježbati nakon poroda?

Kako pronaći snage i vremena za brigu o sebi?? - Pitanje je s kojim se muče mnoge mlade majke. Neke žene u prvoj godini nakon poroda, iscrpljeno i neispavano balansirajući između brige za bebu i najosnovnijih vlastitih potreba,...

Kako se dovesti u top formu nakon poroda?

Kako se dovesti u top formu nakon poroda?

Trudnoća i porod su prošli uredno, beba je stara već nekoliko mjeseci, a vi se još niste aktivirali...