Biserka Knezić Frković

Biserka Knezić Frković

spec. ginekologije

Medicinski fakultet završila 2003. godine u Zagrebu nakon čega je pripravnički staž odradila u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. 2011. odličnim uspijehom položila specijalistički ispit iz ginekologije i porodništva u Kliničkom Bolničkom Centru Zagreb, Klinika za ženske bolesti i porode. Specijalizacija iz Ginekologije i porodništva u KBC Sestre milosrdnice, KB Sveti duh, Klinika za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

Za vrijeme specijalizacije i kao specijalist ginekologije i porodništva sudjelovanje na brojnim tečajevima te kongresima iz područja ginekologije i porodništva u Hrvatskoj i u svijetu s posebnim interesom za fetalnu medicinu i ultrazvuk u ginekologiji te fetalni ultrazvuk.

Aktivna je članica Hrvatskog društva ginekologa i opstetričara, General Medical Council United Kingdom, Hrvatske liječniče komore, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog katoličkog liječničkog društva.

Članci autora

Sve potrebne pretrage kroz trudnoću

Sve potrebne pretrage kroz trudnoću

Ako je vaš kućni test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, čestitamo, sada ulazite u čaroban svijet, ponekad malo zbunjujući, osobito ako je riječ o prvoj trudnoći i početnim pretragama u trudnoći.

Što je i kako se pripremiti za OGTT test

Što je i kako se pripremiti za OGTT test

Test tolerancije na glukozu, poznat i kao oralni test tolerancije na glukozu, je test koji pokazuje sposobnost preuzimanja glukoze u organizmu te služi za otkrivanje poremećaja metabolizma šećera (glukoze).