Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

AEROfitness bebe - program zajedničkog vježbanja mama i beba

AEROfitness bebe - program zajedničkog vježbanja mama i beba

Nedavno smo predstavili program vježbanja & Mame & Bebe & Trudnice koji ste mogli pohađati u zapadnom dijelu Zagreba, a od sada vježbati možete i na istočnom dijelu Zagreba.

Program AEROfitness bebe bazira se na individualnom pristupu svakoj trudnici i mami s bebom kako bi se osiguralo stručno i pravilno vježbanje te osiguralo mamama kvalitetno provođenje vremena s bebom.

Povezanost između majke i bebe je sveta i potrebno ju je njegovati kroz razne aktivnosti, a zajedničkim vježbanjem produbljujete povezanost sa svojom bebom te je od malena učite zdravom načinu života. Djeca od njega imaju višestruku korist – prvenstveno uspostavljanje čvršće povezanosti s majkom, povećanje otpornosti i izdržljivosti te stimulaciju u smislu ugodne glazbe i kretanja.

Svaka majka želi svome djetetu pružiti najbolje i biti uvijek uz njega. No svaka žena ubrzo nakon poroda osjeti potrebu da bude opet fizički u boljoj kondiciji te poželi tijelo koje je imala prije trudnoće. Svakodnevno bavljenje djetetom, dojenje i previjanje može predstavljati veliku prepreku za taj cilj jer većina majki nema kome ostaviti dijete kako bi se posvetila svome tijelu.

U želji produbljivanja veze mama i njihovih beba te postizanja bolje forme majki nakon poroda osmislili smo program AEROfitness bebe. Ono što ovaj program čini zanimljivim jest činjenica da je beba aktivno uključena u program.¸Sve vježbe koje se provode u programu majka može raditi sama ili zajedno sa svojom bebom. Kada vježba s bebom,majka koristi njegovu težinu kao svojevrsni uteg te postiže bolje rezultate vježbanja. Majkama je omogućeno da vježbaju zajedno sa svojim bebama stvarajući pritom posebnu vezu i povezanost sa djetetom. Takvo vježbanje je i vrijeme korisno provedeno s djetetom te će dijete veselo pratiti majčine kretnje i s vremenom će ih htjeti ponavljati.

Program AEROfitness bebe omogućuje vam druženje s ostalim mamama i njihovim bebama, razmjenu iskustava, rekreaciju i posebnu povezanost s djetetom. Ukoliko vaše dijete nije raspoloženo za vježbanje, može se igrati na našoj didaktičkoj dekici ili istraživati svijet novim igračkama ili se jednostavno odmarati pored vas. Na našem je satu sve prilagođeno bebama i njihovom uživanju – svoje dijete možete nahraniti, premotati, vježbati s njime ili se samo maziti i uživati.

Program je namijenjen djeci od najranije dobi (od cca 6 tjedana starosti) pa do cca. 1,5 godine starosti. Program je također prilagođen i trudnicama koje žele lijepo izgledati i osjećati se dobro u trudnoći.

Pozivamo Vas na besplatni ogledni sat programa AEROfitness bebe u Centru Prirodno Roditeljstvo (Slavonska avenija 3, Zagreb) 05. 04. 2012. u 10 i 11 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da rezervirate svoj termin na [email protected].