Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Svjetlo plava i roza soba za curice

Pripremili smo vam galeriju slika za jednu posebno slatku sobu za vašu malu curicu. Soba je zamišljena da se i beba a i mama osjećaju ugodno u njoj te da im to bude mjesto gdje će se opuštati i uživati u uzajamnim pogledima i dodirima...

Danas smo vam pripremili galeriju slika za jednu posebno slatku sobu za vašu malu curicu. Soba je zamišljena da se i beba a i mama osjećaju ugodno u njoj te da im to bude mjesto gdje će se opuštati i uživati u uzajamnim pogledima i dodirima.

Prije svega, iz sobe je izbačen sav namještaj i sve ostale stvari te je soba obojana u svjetlo plavu boju (dva zida) i biserno bijelu boju (dva zida). Ideja je bila ta da se bijelim namještajem zapravo da glamur i onaj kraljevski štih cijeloj sobi. Stolica za njihanje je bijelim mat sprejem uparene s ostatkom namještaja dok je vitrina od polica ostavljena u originalnoj žućkastoj boji drveta. Ukupan dojam možete podignuti tako da na krevetiću stavite svjetlo rozu posteljinu, da police decentno napunite šarenim knjigama koje ćete čitati svojoj curici kad ubrzo odraste.

Nećemo duljiti i pustiti ćemo vas da pogledate galeriju i nadamo se da će vam sinuti neka ideja da svojoj mazi (a i sebi) malo uljepšate boravak u njezinoj sobi.