Katarina Radeljić

Katarina Radeljić

Diplomirala je teologiju na integriranom diplomskom Filozofsko-teološkom studiju u Zagrebu. Studij fizioterapije završila je na dodiplomskom stručnom studiju Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Pripravnički staž fizioterapije završila je u Kliničkom bolničkom centru sestre Milosrdnice u Zagrebu. Timu Poliklinike Helena pridružila se 2021. godine. Završila je edukaciju dinamičke neuromuskularne stabilizacije (DNS).

Bavi se pelvicfloor rehabilitacijom kod djece i mladih s poremećajima mokrenja i defekacije te drugim nefrološkim i neurološkim problemima. Posebno područje interesa joj je neurorazvojna rehabilitacija. Članica je Hrvatske komore fizioterapeuta.

Članci autora

Važnost pravilnog rukovanja s bebom

Važnost pravilnog rukovanja s bebom

Prvih nekoliko tjedana s vašom bebom može se činiti kao vrtlog emocija. Bilo da vam je prvo dijete ili ste već brinuli o novorođenčetu, normalno je da se osjećate kao da ne znate što trebate činiti.

Distoni sindrom - što je to i kako ga prepoznati?

Distoni sindrom - što je to i kako ga prepoznati?

Distoni sindrom ili odstupanje od normalnog motoričkog razvoja postalo je jedno od nerijetkih stanja djece nove generacije i jedna od najčešćih uputnih dijagnoza zbog koje su djeca uključena u terapijsko-(re)habilitacijske postupke.