Duško Pall

Duško Pall

spec. ginekologije i opstetricije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1996. godine. Od 2002-2006.g. je na specijalizaciji iz ginekologije i opstetricije u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici u Zagrebu.

Tijekom specijalizacije polaže poslijediplomski tečaj endoskopske ginekološke kirurgije (laparoskopija, histeroskopija) Ian Donald, poslijediplomski tečaj ginekološko opstetričkog ultrazvuka u Kliničkoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu, te poslijediplomski tečaj kolposkopije u Kliničkom bolničkom centru Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Od 2006-2015. godine radi u Općoj bolnici Ogulin i Općoj bolnici Karlovac na Odjelu ginekologije i opstetricije kao specijalist. Od kraja 2015. do 2021g. zaposlenik je Doma zdravlja Zagreb Zapad u Primarnoj zdravstvenoj zaštiti žena u ambulanti na Srednjacima.

Početkom 2019. stječe naziv užeg specijalista fetalne medicine i opstetricije. Zaposlenik je  u Poliklinici Gemini Plus u Zagrebu. Aktivno sudjeluje na međunarodnim i domaćim kongresima kao i na tečajevima trajnog usavršavanja liječnika.

Članci autora

Kad se najranije može otkriti spol djeteta?

Kad se najranije može otkriti spol djeteta?

Spol djeteta je određen začećem - ako u jajnu stanicu uđe spermij s X kromosomom beba će biti curica, ako je spermij nosilac Y kromosoma bit će dečko.