Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Zaigraj kolo sreće i osvoji iznenađenje!

Zaigraj kolo sreće i osvoji iznenađenje!

Danas bi te željela obavijestiti da još samo do nedjelje možeš okušati svoju sreću i zavrtjeti naše blagdansko kolo s brojnim popustima i izuzetnim poklonima.

Također bi ti željela prišapnuti da dobici polako istječu i ako želiš zaista sjajan poklon ili popust, predlažem ti da svoju narudžbu napraviš još danas.


 

Klikni ovdje i zavrti kolo sreće, koje ti donosi čak 9 odličnih dobitaka.

Na kraju ove godine si zaista zaslužiš, da si priuštiš nešto lijepo, zato zaigraj kolo sreće i provjeri koja čarobna nagrada čeka baš tebe.

Pored brojnih dobitaka ćeš u našoj internet trgovini naći odlične proizvode, koji će se u idućoj godini pobrinuti za tvoju lijepu i njegovanu kožu, dulje trepavice, više energije, mekane ruke i zasigurno više samopouzdanja. 

Pažnja! Broj dobitaka je ograničen, zato se požuri, da pravovremeno dobiješ svoga.

Klikni na poveznicu ovdje, da zaigraš kolo sreće i otkriješ, što te čeka.

Kad osvojiš svoju nagradu, dobit ćeš poseban kod, njega ćeš poslije upisati na internet stranici prilikom zaključivanja narudžbe. Ako budeš trebala pomoć prilikom naručivanja, možeš nas nazvati na broj telefona: 01 330 9365.

 

 

Zaigraj kolo sreće i osvoji poklon

Sada možeš primiti potpuno besplatan proizvod u vrijednosti od 14.90 eur ili čak 17 % popusta na cjelokupnu kupovinu.

Dostupni su ti i drugi prekrasni pokloni, koja će ti se sigurno svidjeti.

Najvjerojatnije znaš, da rijetko imamo takvu super akciju, zato ti predlažem, da iskoristiš tu priliku i da si prije skoka u novu godinu daruješ paket izvrsnih proizvoda, jer ti zaslužuješ samo najbolje.


 

Nije još kasno! Ulovi svoju nagradu

Sigurni smo, da ćeš s našim odabranim proizvodima zasijati sa svojom ljepotom i samopouzdanjem te dobiti mnogobrojne pohvale za svoj izgled.


 

Neka ti ovaj kraj godine bude ispunjen iskrama veselja i sreće.