Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Uspostavite umnu i tjelesnu ravnotežu uz ultimativni zimski wellness

Uspostavite umnu i tjelesnu ravnotežu uz ultimativni zimski wellness

Zima donosi svoj šarm s bijelim pokrivačem snijega, toplim napicima i ugodnim trenucima uz vatru. Međutim, ova sezona također može donijeti izazove za naše tijelo i duh.

Hladno vrijeme često nepovoljno utječe na naš imunitet, a navala stresa nakon proteklih blagdanskih uživanja također ostavlja danak.

Sezonski afektivni poremećaj je stanje koje se javlja tijekom zimskih mjeseci zbog smanjenog izlaganja sunčevim zrakama. Simptomi uključuju depresiju, umor i smanjen interes za aktivnosti. Ovaj poremećaj dovodi ljude do kronične bezvoljnosti i zapravo do toga da gotovo polovicu godine provedu u iščekivanju toplijih dana. No to zbilja ne mora biti tako.

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci. Uz pravilnu njegu i pažnju, možemo uživati u zimskim čarolijama s punim povjerenjem u svoje zdravlje i blagostanje.

 

 

SelectBox je prepoznao problem 'zimskog bluesa' i donosi sjajan pregled zimskih doživljaja koji će osvojiti i najveće zimomrsce! U ovom članku donosimo vam popis najboljih wellness odredišta koja će vas regenerirati, opustiti i napuniti vaše energetske baterije.

Cryo2 Klinika : Snaga hladnoće za tijelo i um- Ova klinika nudi revolucionaran pristup wellnessu kroz terapije hladnoćom. Kroz tehnologiju krio terapije, tijelo se izlaže izrazito niskim temperaturama, potičući regeneraciju stanica, smanjenje upala te poboljšanje energije i koncentracije. Ova inovativna terapija idealna je za održavanje vitalnosti i otpornosti tijekom zimske sezone.

Magnetic Spa Split – smješten u srcu Splita, Magnetic Spa nudi sve tretmane koji će vas regenerirati, opustiti i 'resetirati na početne postavke'. Njihovi stručnjaci nude konzultacije za sve tretmane kako biste točno znali u što se upuštate i kome se prepuštate.

Z House of Beauty: Ova oaza ljepote u Zagrebu nudi širok spektar usluga koje će vas opustiti i osvježiti tijekom zime. Od vrhunskih depilacija do specijaliziranih masaža, Z House of Beauty pruža personalizirane usluge koje će vas osloboditi stresa i potaknuti osjećaj unutarnje ravnoteže.

Jean d'Arcel Cosmetics Centar - ovaj zagrebački beauty centar nudi toliko vrsta tretmana za lice i tijelo da je doslovno nemoguće ne pronaći nešto za sebe. Njihovo stručno osoblje posavjetovati će vas prema vašim potrebama, a nakon toga vaš je zadatak da se opustite i prepustite u ruke stručnjaka i vrhunske tehnologije na svjetskoj razini.

Alpski Wellness Resort Špik: Za potpuni bijeg od svakodnevnice, posjetite ovaj prekrasan resort smješten u Sloveniji. Njihovi luksuzni spa tretmani, kao što su sauna i masaža, spoj su tradicionalnih tehnika i modernih pristupa koji će vas osloboditi napetosti i obnoviti vašu energiju. Opustite se u srcu netaknute prirode i osjetite što znači istinski se opustiti.

Ove wellness oaze nude ne samo fizičko osvježenje već i duševni mir tijekom zime. Bez obzira jeste li u potrazi za opuštajućim tretmanima ili aktivnostima koje će vam pomoći da se povežete sa sobom, ova odredišta su savršeni izbori za uspostavljanje ravnoteže i dobrobiti za cijeli organizam.

 

 

Osim navedenih, sjajan odabir su i preostali partneri SelectBox programa koje možete provjeriti u 100 najljepših zimskih doživljaja za koje nikada niste čuli.

Poklonite sebi i svojim voljenima najbolji poklon za sva vremena- uspomene i kvalitetno provedeno vrijeme. Provjerite naših, inspirirajte se te odaberite svog favorita za ovu zimu!