Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Stokke dani u dječjem butiku Male stvari

Marijana Batinić nije odoljela Stokke dizajnu

Dječji butik Male stvari od 19. do 22. studenoga u Remetinečkoj 5A organizira Stokke dane - promociju poznatatog norveškog dječjeg brenda. Jedinstvena je ovo prilika da neke od najpopularnijih dizajnerskih proizvoda za djecu pronađete u posebnim ponudama po znatno nižim cijenama. Stokke proizvodi sinonim su za kvalitetu i dizajn, a savršena su ideja za darivanje naših najmlađih.

Poznata splitska voditeljica Marijana Batinić službeno je krenula u potragu za svime što će joj trebati za njihovu djevojčicu, koja stiže već u siječnju. U moru namještaja, gadgeta i dječje opreme, ponekad je zaista teško odabrati kvalitetne i funkcionalne stvari, ali kako kaže, jednostavnosti i modernom dizajnu brenda Stokke jednostavno nije mogla odoljeti. U dječjem butiku Male stvari tako se opremila pregrštom dječjih potrepština u svim bojama, jer svoju curicu ne želi okružiti samo rozom bojom.

Tvrtka Stokke osnovana je 1932. godine u Norveškoj i od tada se nalazi u vlasništvu obitelji Stokke. Njihov slogan „U najboljem interesu djeteta“ najbolje odražava cilj ove uspješne kompanije – proizvodnja proizvoda koji rastu s vašom djecom. Svaki Stokke proizvod razvija se tako da stimulira razvoj djeteta, fokusirajući se pritom na ergonomiju, jedinstvenost i funkcionalnost.

Više informacija o Stokke danima na:
http://male-stvari.hr/kategorija-proizvoda/posebne-ponude-hr/