Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Sigurna dječja igra na suncu

Sigurna dječja igra na suncu

Često su omiljene uspomene iz djetinjstva vezane upravo uz igru na otvorenom.

Roditelji su danas itekako svjesni kako je djecu važno poticati upravo na ovaj vid zabave – na suncu i daleko od zavodljivog virtualnog svijeta iza ekrana. Toga je svjestan i dermokozmetički brand Eucerin, koji osim poticanja dječjih radosti na otvorenom upozorava i na važnost zaštite od zračenja kod izlaganja suncu – osobito za djecu!

 

Eucerin Sun Kids – biološka stanična zaštita za dječju kožu

Brand Eucerin već više od 100 godina brine o dobrobiti najmlađih, njihovom zdravlju, koži i sretnom odrastanju. Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica. Kombinacija aktivnih sastojaka smanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože izazvanog UV zračenjem i pomaže u obnavljanju kože oštećene djelovanjem sunca.

Njega uključuje naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre te prirodni antioksidans likokalkon A koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliceretinična kiselina dokazano poboljšava prirodni proces obnove DNK u koži koja je oštećena UV svjetlošću. Vodootporna formula ne sadrži mirise, boje i parabene.
Kliničke studije također dokazuju odličnu djelotvornost i podnošljivost Eucerin njege čak i kod djece koja boluju od atopijskog dermatitisa.

 


Važnost sigurne dječje igre na suncu – daleko od ekrana

Autor fotografije: Mateo Simonović

Na nedavno održanoj promociji dječje slikovnice 'Djevojčica i čarobna ploča' u zagrebačkom Velvet cafe-u poslana je poruka o važnosti sigurne dječje igre na otvorenom – daleko od ekrana, ali uz neophodnu zaštitu od sunca koju pruža Eucerin Sun Kids njega! Podršku za objavljivanje dječje slikovnice, autorica Hele Čičko i Martine Čičko Karapetrić, pružio je upravo Eucerin, dermokozmetički brand broj jedan u Hrvatskoj - u namjeri da kroz ovu društveno odgovornu kampanju ukaže na važnost zdravog odrastanja djece kroz igru na otvorenom, uz nezaobilaznu zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

Važna poruka podijeljena je i tijekom druženja s mališanima zagrebačkog vrtića Radost. Oduševljeni mališani su tijekom druženja, na najljepši mogući način, naučili da je boravak u prirodi – daleko od ekrana, najljepša igra. Osim toga, doznali su i da sunce, iako primamljivo, može biti i opasno pa se od štetnih zraka valja dobro zaštititi.

Zaštitite dječju kožu od sunca i osvojite vrijedan poklon

U razdoblju od 1.5. do 30.6.2022. sudjelujte u Eucerin nagradnoj igri „Sigurna dječja igra na suncu“ i osvojite slikovnicu 'Djevojčica i čarobna ploča' - priču koja, na djeci razumljiv i zanimljiv način, upozorava da u virtualnom svijetu treba uživati odgovorno. Kako sudjelovati saznajte OVDJE.