Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Savršeni pokloni koji stanu u svačiju čizmicu

Savršeni pokloni koji stanu u svačiju čizmicu

Dražesni mirisi cimeta i klinčića, ukrasi koji blješte, i toplina zajedništva - doba blagdana samo što nije počelo.

Ovo blagdansko razdoblje donosi trenutke radosti, obiteljsko druženje i, naravno, darivanje svojih najmilijih, a razdoblje darivanja započinje s blagdanom svetog Nikole.

Ovaj svetac čijem se danu posebno vesele djeca i mladi, svakog 6. prosinca nas na Nikolinje obraduje svojim darovima, a posljednjih godina sve je izraženiji trend poklanjanja i među odraslima koji s veseljem zaviruju u čizmice ostavljene na prozorima kako bi vidjeli što im je sveti Nikola pripremio.

A kako bi sveti Nikola imao što laganiji posao, ovih blagdana će mu u zadatku pronalaženja savršenog poklona za velike i male pomoći SuperCard poklon kartica, savršen poklon u svakoj prilici. Ova kartica nudi široku lepezu proizvoda i aktivnosti i može se je koristiti u više od 500 trgovina diljem zemlje, gdje svatko može pronaći ponešto.

U nastavku teksta, donosimo ti brojne odlične razloge zašto su baš naše poklon kartice najbolji putokaz prema istinskoj čaroliji darivanja.

 

 

Kartica za svaku priliku, a posebno blagdansku

Roditeljima je posebno važno da omiljeni svetac njihove djece, sveti Nikola, ostavi cool poklone u čizmici. Stoga, ako su tvoji prijatelji ograničeni vremenom i zatrpani poslom te ne stignu provoditi puste sate u trgovačkom centru kako bi obavili blagdanski shopping za najmlađe ili ako kao najdraža teta ili djed znaš što bi se klincima moglo svidjeti, pomozi roditeljima da ovaj blagdan svetog Nikole, proslave bez puno stresiranja oko toga što i gdje kupiti.

Jer SuperCard poklon kartica pruža odličnu priliku da se pobrineš kako bi tvoj najdraži nećak ili nećakinja bezbrižno uživali u zimskim radostima uz vrhunsku ponudu obuće dostupne samo u trgovinama Froddo. Olakšaj roditeljima čitavu stvar i omogući im da se već danas pobrinu za vrhunsku udobnost i sigurnost kako bi nježna dječja stopala ostala uvijek na suhom i toplom!

 

Fizička ili internet trgovina?

Kod naših poklon kartica, ova razlika je potpuno nebitna jer smo omogućili njezino korištenje kako u fizičkim, tako i u raznovrsnim internet trgovinama. Ovo znači kako korisnici kartice nisu ograničeni samo na određeni brend ili trgovinu, već im na raspolaganju stoje naši mnogobrojni partneri koji nude za svakog ponešto.

Stoga, bilo da želiš nekog iznenaditi te ovih blagdana pomoći da posao pretvori u zabavu uz vrhunsku Mikronis ponudu računala, računalne opreme i periferije ili ti je cilj osigurati da sa svojom obitelji doživi nezaboravno Escape Room Arena iskustvo o kojem će još godinama pričati, lepeza mogućnosti koje se nude, zaista je široka.

 

Fleksibilnost i praktičnost bez premca

S godinama, ljudi stvaraju vlastiti imidž i sve teže im je kupovati nove i inovativne poklone. Ovo je sasvim normalna stvar jer svatko od nas s vremenom razvije vlastiti ukus i pritom točno znamo što i kako volimo. Uostalom, ne kaže se uzalud kako je kupnja poklona ponekad težak zadatak, posebice ako nismo sigurni ima li već osoba kojoj nešto poklanjamo za svetog Nikolu, istu ili sličnu stvar.

Srećom, naše poklon kartice pružaju upravo ono što je najpotrebnije u ovakvim situacijama – vrhunsku fleksibilnost. Bilo da ih poklanjaš sportskom entuzijastu koji si želi priuštiti dres omiljenog nogometnog kluba i u svakom smislu riječi je zagriženi fan najvažnije sporedne stvari na svijetu ili poznaješ novopečenu mamu kojoj je prijeko potrebna inovativna i praktična pomoć kako bi dijete usnulo bez problema, uz našu poklon karticu će baš svatko moći pronaći nešto po svom ukusu.

 

 

Blagdansko iznenađenje bez puno kompliciranja

Neka ove godine na blagdan svetog Nikole tvoji najdraži osjete istinsku radost darivanja. Jer najljepši pokloni u čizmici su iskreni znakovi pažnje, duhovite sitnice i mali poklončići kojima na jednostavan način daješ do znanja koliko ti je stalo.

A ima li išta jednostavnije od darivanja SuperCard poklon kartica koja se automatski aktivira pri kupnji na blagajni ili online shopu i odmah je spremna za korištenje, bez dugih i kompliciranih postupaka registracije ili čekanja na odobrenje?

Odgovor na to je – naravno da ne!

 

Mnoštvo dobrih ideja na jednom mjestu.

Zbog svega navedenog, pobrini se da tvoje najdraže ove godine ne posjeti samo Krampus te im omogući da uz neizostavnu šibu, dobiju poklon koji će bez imalo sumnje razvedriti tmurne zimske dane.

Izbjegni gužve i redove te obraduj svoje najmilije, jer poklon od srca za Nikolinje, uvijek se cijeni. Nadamo se kako te je naša lista odličnih razloga zašto darovati SuperCard poklon kartice inspirirala te smo sigurni kako će ove godine tvoj poklon, biti apsolutni hit.

Jer ne zaboravi, uz SuperCard poklon kartice ne poklanjaš samo dar, već i ono što svatko najviše cijeni - slobodu izbora!