Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Razveselite umorna jesenska jutra ispijanjem kave iz personalizirane šalice

Sačuvajte svoje omiljena sjećanja i uljepšajte svaki gutljaj jedinstvenim darom.

U rujnu i listopadu, svaka mama koja u dm-u kupi dva paketa pelena Pampers Premium Care na poklon dobiva Cewe personaliziranu šalicu s motivom prema vlastitom izboru.

Personalizirani predmeti oduvijek su jedinstveni dar s kojim ne možete pogriješiti. Sad kad je ljetna avantura s vašim mališanom završila i sjećanje na nju želite sačuvati što dulje, P&G i dm odlučili su vam izmamiti osmijeh na lice poklanjanjem unikatnog dara koji će uveseliti vašu prvu jutarnju kavu, radni dan ili popodnevni odmor uz šalicu čaja. 

 

Naime, od 16.09. do 15.10., odnosno do isteka zaliha, mame koje u dm-ovim prodavaonicama istovremeno kupe bilo koja dva paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti bon za izradu personalizirane šalice. Bon s jedinstvenim kodom služi za prijavu na dm-ovoj stranici gdje ćete oblikovati izgled svoje šalice. Odaberite željenu boju unutrašnjosti šalice i fotografiju koju želite na vanjskom dijelu šalice. Po želji možete dodati tekst, koristiti jedan od predložaka ili clipart. Kad ste završili s uređivanje, odaberite dm-ovu prodavaonicu u kojoj ćete preuzeti šalicu te pričekajte sedam radnih dana i ona će vas čekati na odabranoj lokaciji!

Pampersice za miran dan mališana

Pampers Premium Care pelene ističu se jedinstvenom kombinacijom posebno osmišljenih karakteristika koje koži vaše bebe pružaju najbolju njegu. Ove najtanje Pampersice do sada rezultat su desetogodišnjeg rada i istraživanja P&G-ovih stručnjaka.

Zahvaljujući naprednoj jezgri DryMax™ koja u sebi zadržava vlažnost i do 12 sati istovremeno su i najsuše pelene. Smanjena debljina pelene i mekani rastezljivi dijelovi omogućuju bolje pristajanje i neometanu aktivnost djeteta. Čak i kada se napune, ove pelene neće ometati kretanje najmanjih. Posebni materijali korišteni u proizvodnji čine ih mekanima poput pamuka, a dodatak losiona s aloe verom pruža potpunu udobnost i zaštitu nježne bebine kože.

Pampers je pelene Premium Care u veličinama 0-3 obogatio i indikatorom mokre pelene koji mijenja boju od žute do plave te tako pomaže mamama procijeniti kad je vrijeme za promjenu pelene.

Pelene Pampers Premium Care dostupne su u šest veličina: od veličine 0 za prerano rođene bebe težine do 2,5 kilograma, preko veličina 1 (2-5 kg), 2 (3-6 kg), 3 (4-9 kg) i 4 (7-18 kg) do veličine 5 (12-19 kg).