Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Prvi otisak – izrada otiska dječjeg dlana i stopala

Prvi otisak – izrada otiska dječjeg dlana i stopala

Prvi otisak tako je ideja jedne kreativne bake – Dubravke Zaninović, nastao iz želje da sačuva uspomenu na prve godine života svog unuka.

Zahvaljujući ovom kompletu roditelji ili rodbina mogu potpuno samostalno izrađivati otiske stopala i dlanova svoje djece koji će kasnije uokvireni na zidu krasiti njihove domove i podsjećati ih na razdoblje kada su nastali.

Komplet sadrži: drveni okvir 30x30 cm, masu za izradu negativnog otiska, stvrdnjavajuću masu za izradu odljeva, pločicu za izravnavanje i jednostavne upute za uporabu u kojima je svaki korak izrade detaljno objašnjen i potkrepljen slikama.

Okvir je dovoljno velik da stanu oba dlana i stopala bebe i omogućuje nebrojeno mnogo pokušaja u izradi savršenog otiska. Korištenje kompleta potpuno je sigurno, jednostavno i prilagođeno svim korisnicima.

“Do ideje sam došla u želji da sačuvam uspomenu na dlanove i stopala svog prvog unuka. Nakon pretraživanja proizvoda koji postoje na tržištu shvatila sam da nema onakvog koji sam ja zamislila; udubljeni otisci nisu mi odavali realnu sliku, a oni koji omogućuju izradu odljeva ruke ili noge izgledali su mi pomalo zastrašujuće. Kroz razgovore s ljudima i pretraživanje interneta došla sam do ideje kako najbolje izraditi 3D otiske. Prvi maneken je naravno bio Luka – moj unuk. Otisci su ispali savršeno i danas krase naš dnevni boravak. Ideja da i ostalima omogućim izradu takvih otisaka nastala je spontano. Naime, prijatelji koji bi nam dolazili u posjet pitali su gdje se tako nešto može kupiti i malo po malo nastao je Prvi otisak.”, istaknula je Dubravka Zaninović, proizvođač Prvog otiska.

Za samo 170 kn pokrenuta je proizvodnja prvog Hrvatskog kompleta za izradu otisaka dječjeg stopala i/ili dlana.

  •  Komplet sadrži sve što je potrebno za samostalnu izradu prekrasnih 3D otisaka
  • Prvi i jedini proizvod te vrste koji se proizvodi u Hrvatskoj

Pogledajte demo video - izrada Prvog otiska
Facebook