Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Prava stvar za mame i klince

Posjetite Lässig na Danima beba i iskoristite promotivne cijene i popuste

U Westgate Shopping Cityju se od 12.-14. travnja održavaju "Dani beba, djece i trudnica" gdje Vas na jednom od štandova čeka i Lässig (www.laessig.com.hr) sa svojom odličnom ponudom modernih torbi za prematanje kao i torbi za klince i igračaka.

Lässig torbe za prematanje opremljene su podlogom za prematanje, termos torbicom za bočicu, univerzalnim kukicama za kolica, brojnim pretincima od kojih su neki odvojivi i perivi te raznim drugim dodacima ovisno o modelu.

Torbe za klince dolaze u velikom broju modela i uzoraka, za dečke i djevojčice te svaku vrstu aktivnosti. Vaš mališan može biti putnik, sportaš, izviđač ili bilo što poželi.

Novost u Lässig ponudi su muslin gaze i prekrivači od organskog pamuka, multifunkcionalni i idealni za novorođenčad.

Ostale novosti i cjelokupnu ponudu najbolje da dođete izvidjeti sami. Pritom možete iskoristiti sajmske popuste od 10-30% a svaki kupac dobiva i poklon. Također, posjetitelji sajma moći će sudjelovati u Lässig nagradnoj igri u kojoj ćemo podijeliti vrijedne poklone.

Čekamo Vas!