Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Posjetite ovaj vikend Dječji sajam u Rijeci

Najveseliji i najzabavniji 10. Dječji sajam, održava se ovog vikenda na trećem katu Tower centera (prostor bivše Magme).

Za sve mališane i njihove roditelje u suradnji s našim izlagačima pripremili smo nezaboravnu zabavu i mnoga iznenađenja:

- Violetinu potragu za blagom

- Natjecanje tata u prematanju beba by Violeta u 18.00 sati

- Hipp utrku na biciklima guralicama, u subotu u 18:20 sati te u nedjelju u 14:45 sati. Prijaviti se može dijete u dobi od dvije do pet godina i to u subotu do 17:30 sati, a u nedjelju do 14:00 sati. Glavna nagrada je bickl guralica, a svi sudionici će dobiti Hipp-ov paket.

-  HiPP natjecanje u komjutorskim igricama, svaki dan od 11:00 do 13:00 sati te od 16:00 do 18:00 sati na HiPPovom štandu.

- Pjevaj i pleši s Dukatinom i osvoji nagradu

Dječji sajam u Rijeci

Iz bogatog zabavnog programa na glavnoj bini izdavjamo kazališne predstave i to:

U subotu

  • 12.45 „Ogulinske bajke“ u izvedbi teatra bajki Ogulin

U nedjelju

  • 15.00 „Legende o miševima i mačkama“ koju će prikazati OŠ „Čavle“
  • 16.00 „Tragovi“ koju će izvesti dječji dramski ansambl Čudesni oblačak

 

Čak od 25 škola i vrtića te više od 500 djece sudionika sudjelovati će na ovogodišnjem najveselijem dječem sajmu u Tower Centeru u Rijeci.

Dragi roditelji, pozivamo Vas da se uključite u našu humanitarnu akciju kojom ćemo prikupljati obuču, odjeću, opremu, igračke za bebe i djecu slabijeg imovinskog statusa. Ukoliko imate nešto od spomenutog u očuvanom stanju, molimo vas da čisto i posloženo donesete na info pult dječjeg sajma.

 

Radno vrijeme sajma je u subotu od 9.30 sati do 20.30, a u nedjelju od 10.00 do 19.30 sati.