Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Lidl Hrvatska predstavio novu internetsku stranicu lupilu.hr

Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je danas svoju internetsku stranicu lupilu.hr, namijenjenu prvenstveno mladim obiteljima.

Portal je zamišljen kao mjesto koje će okupiti sve informacije o Lupilu ponudi, ali i stručnjake koji svojim savjetima roditeljima s malom djecom mogu pomoći u izazovima s kojima se susreću odgajajući svoju djecu.

Za lupilu.hr pišu renomirani stručnjaci u svojim poljima, kao što su magistar nutricionizma Nenad Bratković, prim.mr.sc. Giovana Armano dr.med. spec. pedijatrije, prim.dr.sc. Nives Pustišek dr.med.spec. dermatologije i venerologije, subspec. dječje dermatologije i prim.dr.sc. Ulla Marton dr.med. spec. ginekologije i opstetricije.

Internetsku stranicu lupilu.hr predstavila je voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Marina Dijaković, u društvu troje stručnjaka koji će pisati za web – mag. Bratkovića, dr. Armano i dr. Pustišek, dok je događaj moderirala voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica. Predstavljanju weba su prisustvovale poznate mame i njihovi mališani – Ella Dvornik, voditeljice Nevena Rendeli Vejzović i Antonija Stupar Jurkin, glumica Petra Kurtela te brojne mame blogerice s djecom. Uzvanici su imali priliku i razgledati Lupilu prehrambene proizvode, asortiman za njegu i higijenu te preslatku malu odjeću i obuću.

Teme koje će se obrađivati na lupilu.hr bit će uistinu zanimljive i aktualne, a bavit će se zdravljem, razvojem beba i djece, prehrane, higijene, odjeće...svega onoga s čime se susreću roditelji kada u njihove živote uđe slatka mala prinova. Provjerite i sami na www.lupilu.hr.

Osim pokretanja nove stranice, Lidl Hrvatska nedavno je cijeli svoj asortiman za malu djecu okupio pod brendom Lupilu, kako bi kupcima još više olakšao snalaženje i učinio svoju ponudu za najmlađe još prepoznatljivijom. Lupilu tako obuhvaća različite prehrambene i neprehrambene kategorije, kao što su
prehrana za bebe i djecu, proizvodi za njegu i higijenu, odjeća, obuća, posteljina i drugi tekstilni proizvodi, igračkice i mnogi drugi proizvodi.

Kada je riječ o hrani, ponuda uključuje i bio kašice različitih okusa, koje mališanima jamče provjerene, hranjive sastojke. Također, ovi se proizvodi u Lidlovim trgovinama mogu pronaći po izuzetno pristupačnim cijenama.