Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Torbe za kolica koje ćete obožavati

Laessig torbe sadrže svu opremu koju mame trebaju i nositi ćete ih još dugo nakon što klinci porastu

Odnedavno su na hrvatskom tržištu dostupne torbe za kolica njemačke marke Laessig koje su već osvojile svijet kao i brojna priznanja i nagrade za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda.

LaessigPrilikom njihovog dizajniranja Laessig se vodi idejom kako svaka torba, pa i torba za kolica, treba biti modni dodatak žene koja ju nosi. Ipak, najvažnija ideja vodilja je funkcionalnost. Laessig torbe opremljene su s podlogom za prematanje, termos torbicom za bočicu, univerzalnim kukicama za kolica, brojnim pretincima od kojih su neki odvojivi i perivi te raznim drugim dodacima ovisno o modelu.

Prilikom proizvodnje posebna pozornost poklanja se ekologiji. Svi Laessig proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša. Ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate čime se jamči potpuna sigurnost proizvoda i za mamu i za bebu. Zanimljivo je kako je jedna od linija torbi - "Zelena linija" - u potpunosti proizvedena od recikliranog materijala dobivenog of PET ambalaže.

Sve dostupne linije i modele ovih torbi možete pogledati na Laessig Hrvatska web stranici  www.laessig.com.hr kao i na Facebook stranici www.facebook.com/LaessigHrvatska.

Laessig Hrvatska
Ede Murtića 2, Zagreb
099/4126599
info@laessig.com.hr
www.laessig.com.hr
www.facebook.com/LaessigHrvatska

Nagradni natječaj

Laessig torbe za kolica

MaminaMaza i Laessig Hrvatska nagraditi će najkreativniju mamu (ili tatu) jednom od ovih triju torbi (po Vašem izboru) a od Vas tražimo da osmislite kojim biste riječima najbolje opisali Laessig torbe. Vaše opise možete ostaviti putem komentara ispod članka ili ih možete poslati na email adresu natjecaj@maminamaza.com (obavezno u emailu upišite vaše puno ime i prezime te adresu i broj telefona). Prijave za nagradni natječaj primamo najkasnije do petka, 19. listopada 2012. godine a najkreativniji opis objaviti ćemo u subotu, 20. listopada 2012. godine. Sudjelovati mogu svi koji imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.