Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Jeste li čuli za najzabavniji kat u gradu?

Dobrodošli na 1. kat sad već svima dobro poznatog Family Mall-a, mjesto sjajne zabave za cijelu obitelj.

Ostavi svakodnevicu ispred vrata i uđi u nevjerojatan svijet pun uzbuđenja na 8.000 m2. Dok se najmanji igraju u iGRANDiJi, oni malo stariji (a često i njihovi roditelji) u Marsupiji ulaze u svijet laser taga, trampolina i virtualne stvarnosti.

 

Vrijeme je za edutainment

Najveći edutainment tematski park iGRANDiA namijenjen zabavi za cijelu obitelj. Na 3.500 m2 baš svatko može pronaći kutak za sebe. U sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca su u potpunosti slobodna prepustiti se i uživati u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom stručnog tima u svakom trenutku.

Program tematskog parka iGRANDiA, razvijen u suradnji sa stručnim pedagozima, bazira se na multisenzoričkom učenju koje integrira spoznaje Montessori pedagogije, te suvremenih metoda odgoja i obrazovanja djece. Edutainment igra veliku ulogu te konceptualno povezuje tematski park u jednu cjelinu.

Kroz mnogobrojne tematske radionice djeca imaju priliku samostalno birati aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara, modnog dizajnera ili radijskog voditelja, te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe.

Igre tematskog parka iGRANDiA jačaju koordinaciju djece te ih potiču na kretanje što je djeci ključno za uravnotežen psihofizički razvoj, tako u igrama penjanja, spuštanja niz tobogane, skakanja djeca razvijaju koordinaciju tijela. Kretanje potiče izlučivanje tzv. hormona sreće (serotonina) što ujedno pobuđuje pozitivne emocije kod djece. Osim serotonina, kroz igre kretanja potiče se i lučenje dopamina u mozgu što osim poticanja zadovoljstva, utječe i na sposobnosti pamćenja.

 

Upozorenje! Dan ti uskoro postaje sjajan!

Od travnja ove godine Zagreb je postao bogatiji za još jedno cool mjesto - zabavni park MARSUPIA. U Marsupiji možeš slobodno raditi sve što te ludo zabavlja – slam dunkati, penjati se po stijeni, gađati laserom, skakati kao klokan na trampolinu, vrištati od smijeha. Ovdje postoji samo jedno pravilo – da se zabavljaš koliko želiš.

Carstvo trampolina savršeno je mjesto za aktivnu zabavu i razvijanje vještina – ravnoteža, koordinacija, snaga i agilnost uz poticanje kreativnosti i samoizražavanja. Namijenjen je svima koji vole prkositi gravitaciji i lošem raspoloženju. Marsupia trampolini izrađeni su po najvišim standardima, a za tvoju sigurnost brine stručno osoblje.

U LASER TAG areni čeka te jedinstveno okruženje za doživljaj pravog borbenog adrenalina, timskih taktika i pucanja od kojeg zastaje dah. S laserskom puškom u ruci mogu se zabaviti svi stariji od 7 godina, u timskom ili individualnom natjecanju. Ako želiš zakoračiti u novu dimenziju stvarnosti tada stavi VR naočale na glavu i prepusti se nezamislivoj avanturi.

 

NOVO! Isprobaj najduži ZIPLINE u Zagrebu!

Za zipline avanturu više ne moraš putovati van Zagreba. Dođi u Marsupiju, pokaži zube strahu od visine! Avantura počinje u iGRANDiJi, polijećeš s platforme na 8 m visine, a nakon 100 m leta slijećeš u Marsupiju. Brzina kojom ćeš letjeti iznad zabavnog parka ovisi o tvojoj tjelesnoj težini. Što je tvoja tjelesna težina veća to je brzina kretanja veća. Cool, zar ne?

 

Nezaboravne proslave rođendana

Odlična vijest za sve roditelje koji nemaju vremena ni uvjeta organizirati rođendanski party! U iGRANDiJi će sve odraditi umjesto vas. Na vama je samo da s djetetom odaberete temu rođendana te u par jednostavnih koraka na web stranici igrandia.hr napravite rezervaciju.

Za klince starije od 7 godina predlažemo MARSUPIA - TOTALLY AWESOME PARTY. 2h koncipirane igre na trampolinima, VR, Laser Tag i Climbing. 30 min. okupljanje uz sokove i grickalice, rezanje torte + fotkanje. Poklon za slavljenika ZIPLINE vožnja. Sigurni smo da će teense posebno zaintrigirati dodatna opcija proslave ročkasa s omiljenim TikTokerom.

 

Više informacija pronađite na webu igrandia.hr i marsupia.hr te na društvenim mrežama.