Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Jedini dodatak prehrani, koji vam je neophodan

Jedini dodatak prehrani, koji vam je neophodan

U današnje vrijeme se tehnologija stalno razvija i poboljšava. Isto vrijedi i za proizvodnju kolagena. Naš kolagen se dobije s najsuvremenijim mehanizmima koji osiguravaju njegovu visoku kvalitetu i učinkovitost, što znači da ga tijelo lakše može apsorbirati i iskoristiti, te su rezultati puno brži i učinkovitiji.

Prirodni sastojci, najbolje kvalitete

Procollagen sadrži isključivo prirodne sastojke, najbolje kvalitete. Savršena kombinacija 13 sastojaka, čini kolagen učinkovitim i sigurnim, koji ne štete vašem zdravlju. Proizvodnja dodatka prehrani se odvija u strogo kontroliranim uvjetima, da bi se zajamčila njegova učinkovitost i kvaliteta. Svi sastojci su dobiveni iz izvora najbolje kvalitete, i pregledani su od strane stručnjaka.

 

Učinkovitost je potvrđena s istraživanjima

Istraživanja su potvrdila, da je Procollagen učinkovitiji od drugih vrsta kolagena na tržištu. To je posljedica njegovog jedinstvenog proizvodnog procesa i upotrebe najkvalitetnijih sastojaka. Brojna klinička istraživanja su potvrdila da učinkovito djeluje na poboljšavanje zdravlja kože, kostiju i zglobova. Poboljšava mladoliki izgled kože i smanjuje znakove starenja. Već je oduševio brojne korisnice, koje ga preporučuju kao jednog od najboljih proizvoda na tržištu za poboljšanje zdravlja kože, kostiju i zglobova.  

 

Preporučuju ga doktori i stručnjaci

Mnogobrojni stručnjaci i doktori jednoglasno preporučuju taj kolagen, jer je njegova učinkovitost i sigurnost potvrđena s brojnim istraživanjima. Ako želite izabrati najbolji kolagen za svoje potrebe, s izborom ovog proizvoda sigurno nećete pogriješiti, jer se za njegovu proizvodnju koriste najsuvremenija tehnologija i najkvalitetniji prirodni sastojci.

 

S kodom za popust je povoljniji čak 15%

Ako na internet stranici www.luxfactor.com upišete kod MM15 ili prilikom kupnje putem telefona spomenete kod MM15 na cjelokupnu kupovinu ćete ostvariti čak 15% popusta. Popusti su kod kozmetičkih proizvoda Lux-Factora iznimno rijetki, stoga iskoristite tu ugodnost za povoljniju kupovinu. Pažnja! Kod za popust vrijedi samo još do ponedjeljka, 15. svibnja.

 

Čak 13 sastojaka u jednoj kapsuli

Dodaci prehrani koji sadrže različite sastojke, su u zadnje vrijeme postali jako popularni među ljudima, koji žele poboljšati svoje zdravlje i izgled. Jedan od tih dodataka je svakako i Procollagen, koji sadrži MSM/mineral ljepote, hijaluronsku kiselinu, riblji kolagen, prirodni dermo filer/NDF, vitamine C, A, E i B7/biotin, selen, cink, koenzim Q10, polidatin in ceramide.

 

Što je MSM?

MSM je skraćenica za metilsulfonilmetan, kod nas je poznatiji kao mineral ljepote, jer u tijelu igra bitnu ulogu pri stvaranju kolagena, keratina, elastina i drugih bjelančevina koje su ključne za zdravlje kože, noktiju i kose. MSM djeluje na smanjenje upala, povećanje proizvodnje kolagena i poboljšanje zdravlja zglobova.

 

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak, koji se nalazi u tijelu i bitna je za hidratiziranje kože.  Zbog starenja i drugih čimbenika, kao što su sunce, stres i zagađen okoliš, proizvodnja u tijelu se smanjuje. To može biti uzrok suhe i opuštene kože te pojave bora. Dodavanjem hijaluronske kiseline kroz dodatke prehrani možemo utjecati na zadržavanje vlage u koži i na taj način smanjiti znakove starenja.

 

Riblji kolagen

Kolagen je glavna bjelančevina u tijelu, predstavlja 30 % cjelokupne tjelesne mase. Riblji kolagen sadrži aminokiseline, koje su bitne za stvaranje kolagena. Dodavanjem ribljeg kolagena u dodatke prehrani možete utjecati na smanjivanje znakova starenja kože, poboljšati zdravlje kose i noktiju, kao i ojačati kosti.

 

Natural dermo filer NDF

Patentirani Natural Dermo Filer (NDF) izvor je silicija, koji je strukturni element vezivnog tkiva i neophodan je za sintezu elastina i kolagena. U tijelu ima ključnu ulogu u poticanju stvaranja vlastitog kolagena u tijelu, koji ima intenzivnije djelovanje od konzumiranog kolagena.

Izaberite kvalitetan dodatak prehrani s kolagenom i pobrinite se za zdravlje svoje kože i tijela.

Pobrinite se za svoju kožu i cijelo tijelo s kvalitetnim dodatkom prehrani Procollagen, koji sadrži iznimnu paletu prirodnih sastojaka. Zaslužujete samo najbolje, i stoga je bitno da i za svoje tijelo izaberete najkvalitetnije dodatke prehrani.

Narudžbu za Procollagen možete napraviti na internet stranici: www.luxfactor.com ili na broj telefona 01 330 93 65.

Procollagen