Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Allegra - Idealna torba za svaku mladu mamu

Allegra - Idealna torba za svaku mladu mamu

San svake mame, ali i tate je imati dovoljno mjesta u torbi za sav pribor za svoju bebu. Pelene, flašice, rezervna odjeća, maramice, hrana osnovne su stvari koje su potrebne vašoj bebi.

San svake mame, ali i tate je imati dovoljno mjesta u torbi za sav pribor za svoju bebu. Pelene, flašice, rezervna odjeća, maramice, hrana osnovne su stvari koje su potrebne vašoj bebi. Biti pripremljen je glavni prioritet i uvijek očekujete neočekivano, pogotovo kad krećete na put. U torbu Allegra stane sve, baš sve za vaše sunašce.

Kod nas nećete imati problema sa biranjem idealne boje za curicu ili dečka. Mi smo taj problem riješili sa Allegra torbom. Šarena kombinacija boja napravljena da bude unisex, za oba spola. Bilo da je curica ili dječak nećete pogriješiti. Visoke A+ kategorije, ova torba garantira dugi vijek trajanja. Periva je, dimenzija 40x34x43x sa puno pretinaca. Allegra torba osigurati će svakoj mami i bebi bezbrižno pakiranje bilo na put ili samo u šetnju.

Allegra torba za pelene osim što je funkcionalna ona idealno odgovara svakoj modnoj kombinaciji. Allegra torba idealan je poklon za svaku mladu mamu.