Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Besplatne radionice relaksacije uživo i online za djecu i mlade

Besplatne radionice relaksacije uživo i online za djecu i mlade
ESB Professional / Shutterstock

U tijeku su upisi za besplatne radionice relaksacije uživo i online za djecu i mlade u dobi od 7 do 19 godina.

Dokazano je da relaksacija kao tehnika dubokog disanja, smirivanja i opuštanja poboljšava koncentraciju, olakšava učenje i pamćenje gradiva, potiče kreativnost, omogućuje bolju komunikaciju i interakciju s djecom i odraslima.

Relaksacija poboljšava kvalitetu sna, smanjuje razinu stresa, poboljšava samokontrolu i kontrolu emocija, povećava osjećaj mira, zadovoljstva, samopouzdanja, sreće, opuštenosti te poboljšava mentalno i fizičko zdravlje djece i odraslih.

Radionice uživo održavaju se u prostoru udruge na adresi Radnička cesta 20a na 1. katu dok su online relaksacije dostupne putem video poziva na Zoom-u ili Skype-u.

Ako vaše dijete ima problema s koncentracijom, zatvorenošću, samopouzdanjem, hiperaktivnošću, agresivnošću, ljutnjom, strahovima i tugom, a želite da bude zdravo, sretno, samopouzdano i uspješno, obratite nam se s povjerenjem.

Dogovorite info razgovor na 01 5620 108, 098 947 0533 ili na [email protected] te posjetite našu web stranicu www.mipz.hr za dodatne informacije.