Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

7. Dječji sajam u Rijeci

S veseljem najavljujemo tradicionalno druženje u Tower centru Rijeka, koje će se održati 17. i 18. 10.

S veseljem najavljujemo tradicionalno druženje u Tower centru Rijeka, koje će se održati 17. i 18. 10. na 4. katu koje se i ovog puta održava pod počasnim pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Dječiji sajam svojim edukativnim, kreativnim i maštovitim sadržajima već 10 godina oduševljava brojne posjetitelje širom regije i to u suradnji s partnerima koji imaju najbolje proizvode i usluge namijenjene djeci i roditeljima.

Ove godine veselje i zabava u riječkom Tower centru se nastavljaju, a organizator Cuspis d.o.o. za sve posjetitelje priprema vrhunske sadržaje, kreativne radionice, jedinstvene aktivnosti, brojna iznenađenja i poklone, te mnoštvo radosti i smijeha.

Sajam je svakako najpoznatiji po svojoj veseloj festivalskoj pozornici, na kojoj će i ove godine nastupiti brojni mališani iz riječkih vrtića i škola i predstaviti svoje talente, umijeća i sve ono na čemu tokom cijele godine vrijedno rade sa svojim odgajateljima i učiteljima.

Sajam se otvara u subotu u 10.00 sati i biti će otvoren do 21.00 sat, a u nedjelju od 10.00 sati do 18.30 sati.
Ulaz na sajam je i ovoga puta besplatan i svi su pozvani! Vidimo se!