Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

50. Dani beba, djece i trudnica 22. – 24. 3. 2024.

50. Dani beba, djece i trudnica 22. – 24. 3. 2024.

Jubilarni, 50. sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji, tradicionalno se održava u Westgate Shopping Cityju.

Roditelji i oni koji će to uskoro postati imaju tako odličnu priliku posjetiti najveću ponudu proizvoda za bebe na jednom mjestu.
Mnogobrojni proizvodi i noviteti bit će izloženi 3 sajamska dana od petka do nedjelje, a ljubazno osoblje će vam rado odgovoriti na pitanja vezana za dječju opremu, pružiti stručnu podršku za kolica, autosjedalice, nosiljke za bebe i drugu opremu. Naravno tu su i neizostavni sajamski popusti

 

Kao i do sad na raspolaganju je besplatan, natkriven parking, a Westgate između ostalog nudi i ugodan boravak tokom cijelog dana. Posjetiteljima su na raspolaganju i kutci za prematanje, velik broj trgovina za odrasle i djecu, caffe barovi i restorani, a tu je i najveća dječja igraonica u Hrvatskoj.

Sve novosti bit će dostupne na web stranicama Dana beba: https://danibeba.com i putem službene facebook stranice http://www.facebook.com/Dani.beba
Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.
Ugodan boravak i odličan shopping žele vam „Dani beba, djece i trudnica“.
Dobro došli!