Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

3 savjeta za bezbrižan odmor

3 savjeta za bezbrižan odmor

Ljeto je u punom jeku, temperature su visoke i vrijeme je za godišnji odmor. U vrijeme ljetnih dana svi tražimo odmor i osvježenje.

Spoj jednog i drugog najčešće pronalazimo na moru gdje se možemo opustiti uz dobru knjigu i osvježenje pronaći u morskoj vodi, a duge ljetne večeri provesti u druženju s prijateljima uz dobar roštilj. Roditelji s malom djecom znaju da nije realno za očekivati da će se moći u potpunosti opustiti. Kako bi godišnji prošao što bezbolnije pomoć potražite u Pepco katalog i Tupperware katalog.

1. Pripremite igre
Djeca se vole igrati u pijesku, kupati u moru, igrati se se s prijateljima. Kad im to više ne bude zanimljivo traže pažnju roditelja i žele se igrati s njima. Budite spremni i ponesite sa sobom razne igre (karte, knjige, igračke) s kojima se možete svi skupa igrati (novi Pepco katalog nudi puno različitih igara).

2. Ne zaboravite na grickalice
Na odmoru je drugačiji tempo od uobičajenog jer zbog povećane tjelesne aktivnosti imate potrebu za unošenjem veće količine hrane. Na plažu ponesite nešto za užinu, najbolje i najzdravije je da ponesete voće, lubenicu ili neko drugo voće. Ako ćete na plaži provesti više vremena ponesite sendviče, čips ili kekse. Čokoladne ili druge topljive slastice nisu za plažu jer se tope na visokim temperaturama.  Da grickalice ostanu sviježe, stavite ih u spremnike (Tupperware katalog ima novu ljetnu ponudu).

3. Ponesite odjeću i kreme
Sunce u ljetnim danima je jako i važno je da se zaštitite adekvatnom odjećom i kremom s visokim zaštitnim faktorom. Važno je da kreme nanosite prije i nakon kupanja jer se krema kupanjem i brisanjem ručnikom obriše s kože. Odjeća neka bude svjetlih tonova i pamučna.  

Pepco katalog nudi vam različite kreme, odjeću i igre, koje trebate za bezbrižan odmor. Pepco katalog možete pronaći na Kimbino web stranici, a grickalice možete staviti u spremnike, koje vam nudi Tupperware katalog. Zašto obožavamo Kimbino? Jer je dobar za okoliš, jer katalozi nisu tiskani na papiru, već ih možete pročitati na mobitelu ili računalu. Dobro za vas i okoliš – što vam još bolje treba?