Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Na portalu MaminaMaza.com možete naći razne alate koji vam pomažu da izračunate svoj BMI, idealnu težinu i ostalo.

Personalizirani tickeri

Personalizirani tickeri

Kroz tri jednostavna koraka izradite svoj personalizirani ticker za vaš trenutni menstrualni ciklus ili trudnoću i koristite ga na raznim web stranicama, forumima ili emailu kao svoj potpis.

Plodni dani

Plodni dani

Plodni dani su period u mjesečnom ciklusu žene kad je vjerojatnost da dođe do oplodnje najveći. Ovim kalkulatorom na jednostavan način izračunavate termin plodnih dana.

Termin poroda

Termin poroda

Ovaj alat za izračun termina poroda radi prema principu da unesete datum zadnje menstruacije.

Bazalna temperatura

Bazalna temperatura

Bazalna temperatura je vanjska temperatura tijela mjerena ujutro, prije ustajanja iz kreveta i obavljanja bilo kakve aktivnosti. Mjerenjem i praćenjem ove temperature možete saznati kada su vam plodni dani.

Idealna težina

Idealna težina

Iz zdravstvenih razloga preporučljivo je težiti svojoj idealnoj težini, jer višak kilograma danas u svijetu uzrokuje mnoge zdravstvene probleme.

Trudomjer

Trudomjer

Približava vam se termin poroda? Vrijeme je da upoznajte svoje trudove (kontrakcije) uz ovaj jednostavan alat koji smo za vas izradili. Klikanjem na gumb 'Početak/Kraj kontrakcije' označavate kada je kontrakcija počela i kada je završila.