Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Dječja moda daVida's

Odrastanje djece baš kao i život odraslih, definiraju stil kao jedan od glavnih prioriteta vizualnog doba. Neskroman je to utjecaj društvenih mreža pod kojim smo se našli.

Djeca sve manje uživaju u pravim dječjim aktivnostima a modni izričaj postao je gotovo unificiran. daVida’s potiče djecu da budu kreativni u izražavanju kroz igru, druženje s prijateljima ali i u odjeći koju biraju kako bi osvojili dan po dan svog života. Osim popularnih suknji, daVida’s za djecu izrađuje tunike, haljine i tajice te modne dodatke koji se vrlo lako mogu kombinira . Pri izradi odjeće posebna pažnja se posvećuje odabiru materijala . Pletiva prirodnog podrijetla poput pamuka, pamuka u kombinaciji s elastanom i viskoze te tkanine kao što
su pamučna platna, panama i viskozni saten, od kojih je izrađena većina kolekcije s potpisom daVida’s.

Malim ali upečatljivim koracima do svoje publike Andrea Cmrečki, glavna osoba branda daVida’s, diplomirana je dizajnerica s bogatim modnim iskustvom od gotovo 20 godina. Ona pomno i predano radi na svakoj kolekciji kako bi održivu dječju odjeću i Slow Fashion koncept približila djeci te ih pripremila na to da život nije samo posebna prigoda već nastup koji se događa iz dana u dan. “ Djevojčicama i dječacima, stavljamo na izbor odjeću koja podržava kriterije dnevnih izazova i školskih kombinacija. Djeci pružamo mogućnost da izgrade svoj osobni stil, da odjećom izraze ono tko jesu i što žele biti. Sugestirajući tako da prihvate vlastitu osobnost i odbace kalupe odijevanja koji im se danas nameću. ” - naglašava Andrea daVida’s je iz Hrvatske

Na tržištu vlada velika zasićenost brendovima kroz koje dominiraju serijske proizvodnje. Suština takvih proizvoda su materijali upitne kvalitete koji nerijetko pokazuju posljedice štetne za dječju kožu. daVida’s se ističe svojim Slow fashion konceptom kreirajući odjeću tako da se naglasak stavlja na odabir materijala ali i na samu izradu odjevnih predmeta. Vodi se računa o kvalite koja neće
popusti u održavanju ni u dizajnu.

Svaki daVida’s odjevni predmet nastao je u vlastitoj proizvodnji u hrvatskoj. Podupirući domaću modnu industriju, očuvanje radnih mjesta a samim time i naše gospodarstvo. To je odjeća koju djeca svakodnevno nose a roditelji mogu kupi bez straha od eventualnih alergija ili loše kvalitete. Od 2013. godine , daVida’s se redovno predstavlja na Kids Fashion Weekend modnim revijama. Kroz taj događaj pokazuju da nije riječ samo o modernoj odjeći već o igri stila i originalnosti koji se nadopunjuje kvalitetom koja znači stav. “Djevojčice kao i dječaci, vole odjeću mijenjati prema prilici, raspoloženju ili dobu dana odnosno godine. Ono što žele zadržati je stil koji smatraju svojim. I to treba poštivati.” Kaže Andrea Cmrečki.

Mjesto održivih modnih priča

Zahvaljujući daVida’s-u, modni apetit djece koja žele bi autentična, svoja i drugačija, imaju svoju adresu upravo na Medveščaku 103 u Zagrebu. Mjesto gdje se modna priča slaže oko stilski prepoznatljivih i originalnih kolekcija, jednom ili svega dva puta godišnje pod imperativom Slow fashion koncepta. A eventualno nadopunjuju određenim komadom u limited edition verziji kreiranom za posebne evente.
daVida’s je dostupan svakom djetetu i roditelju koji savjesno živi na ovom svijetu. I podržava izbor prirodnih materijala kad kupuje odjeću.
Sigurno te zanima kako to izgleda - stoga zaviri u daVida’s modni ormar na Facebooku i Instagramu.