Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Zimski praznici na kojima djeca zaboravljaju na mobitele i tablete

Školski praznici i slobodno vrijeme pretvaraju se u noćnu moru roditelja! Kako privući pažnju klincima i na nekoliko ih sati odvojiti od omiljenog gadgeta? Terme Tuhelj nude digitalni detoks u kojem će uživati čitava obitelj.

Da ovisnost o društvenim medijima i gadgetima negativno utječe na mentalno i fizičko zdravlje djece potvrđuju brojna svjetska istraživanja, a obiteljska putovanja jedan su od najboljih načina da klincima pružite minimalnu dozu digitalnog detoksa i pri tom ojačate povjerenje i međusobnu povezanost. Terme Tuhelj, atraktivna destinacija u središtu Hrvatskog zagorja, nude najmanje pet razloga zbog kojih će vaše dijete zaboraviti na omiljenu igricu i sve vrste ekrana. 

U Vodenom gradu ljetu nema kraja

Od kada je na zatvorenim bazenima u Termama Tuhelj niknuo Vodeni grad ljetu nema kraja. Šareni tobogani s brojnim prskalicama i vodenim igračkama omiljena su zabava djeci od tri do deset godina, a vodena zmija i zatvoreni Black Hole tobogan posebno privlače male ovisnike o adrenalinu. Ništa tako ne opušta i oslobađa nervoze i nestrpljenja kao plivanje, plutanje ili vježbe na vodi.

Hodanje po vodi – i to je moguće!

Aquazorb lopta apsolutni je hit sezone! Djeca jednostavno obožavaju hodati po vodi, a rado sudjeluju i u aqua-areobicu. Zabavne vježbe u vodi poboljšavaju tonus mišića, dobre su za kondiciju, a preporuka su za klince koja imaju loše držanje i probleme s kralježnicom. Veseli animatori brinu se da nikom ne bude dosadno, pa uz njih roditelji mogu malo predahnuti.  

Čokolada nije samo poslastica

Lakiranje noktića u omiljenu boju san je svake djevojčice, čokoladna Tuhi masaža ne samo da divno miriše, nego je dobra za mišiće i kožu, a posebne masaže leđa, ruku i nogu za djecu od pet do 12 godina u isto vrijeme opuštaju i vesele. Wellness i spa za djecu jedan je od najatraktivnijih programa u Termama Tuhelj. Tu ćete otkriti kako obiteljsko saunanje može biti itekako zabavno, a vaša će djeca na ovakvom odmoru početi usvajati zdrave navike već od malih nogu.

Zabava za male kreativce, opuštanje za roditelje

Umjetnost i zdravlje s naglaskom na lokalne zagorske proizvode u fokusu su kreativnih Art&Spa radionica. Izrada tradicionalnih licitarskih srca, nakita, medenjaka od gline, priprema zdravih keksića i napitaka izazov su za klince, a uz ples, pjesmu, glumu, potragu za blagom, čitanje bajki, pidžama party ili spuštanje niz tobogan u igraonici na dvije etaže…, dan vrlo brzo prođe. Uz kreativne radionice te dnevnu i večernju animaciju djeca stvaraju nezaboravne uspomene.

Paket kao stvoren za zimske praznike

Osim boravka za čak dvoje djece gratis, All inclusive light paket Terma Tuhelj, nudi brojne pogodnosti poput neograničenog kupanja i saunanja, vježbanja u fintessu za roditelje, noćnog kupanja subotom, pa čak i kupanja u Termaliji Relax u Termama Olimia u slovenskom Podčetrteku.