Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Zapalimo malo svjetlo

Zapalimo malo svjetlo

Zasigurno, svakome je dano paliti mala svjetla. Jednostavan pokret ruke, osmijeh, pogled, neka riječ, misao, i prisutnost sama, može upaliti malo svjetlo, Anne Morrow Linderberg

I dječji vrtič Mali istraživač je također odlučio zapaliti u svom okruženju malo svjetlo za troje djece čiji roditelji koriste pravo na zajamčenu minimalnu naknadu u sustavu socijalne skrbi.

Dječji vrtić Mali istraživač, od svog osnutka, u ovom periodu poziva sve zainteresirane roditeljima da dostave popunjen formular predbilježbe za mogući upis djeteta u vrtić. Ove godine smo odlučili taj poziv uputiti i roditeljima koji, zbog različitih životnih razloga, koriste pravo na zajamčenu minimalnu naknadu u sustavu socijalne skrbi.

Temeljem dostavljenih predbilježbi odabrati ćemo troje djece koji će postati polaznici našeg odgojno obrazovnog programa, a čiji će roditelji biti oslobođeni plaćanja participacije za vrtić dok ostvaruje navedeno pravo na minimalnu naknadu.

Što je potrebno učiniti?

Svi zainteresirani roditelji mogu izvršit predbilježbu na za to propisanom formularu kojeg mogu pronaći na našoj web stranici www.mali-istrazivac.hr.

Roditelji koji koriste pravo na zajamčenu minimalnu naknadu u sustavu socijalne skrbi, a koji žele upis svog djeteta u naš vrtić, imaju obvezu, uz formular predbilježbe, priložiti Rješenje Centra za socijalnu skrb kao dokaz da su korisnici navedene minimalne naknade.