Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Ritmička gimnastika - Aura Cup 2023.

Ritmička gimnastika je izuzetno lijep i atraktivan sport, spoj gimnastike, baleta i pokreta uz glazbu i uz korištenje odgovarajućih rekvizita poput: vijača, obruča, lopti, čunjevi i traka. Mnogi je s pravom svrstavaju i u umjetnost.

Od 13.-15.10.2023. u Košarkaškom centru Dražen Petrović održava se 7. Aura Cup 2023. na kojem će sudjelovati 250 natjecateljica s 5 kontinenata, 17 zemalja i 38 klubova.

Aura cup je natjecanje pod pokroviteljstvom Svjetske gimnastičke organizacije, Hrvatskog gimnastičkog saveza i Zagrebačkog gimnastičkog savez.

Na natjecanju najbolja FIG seniorka će biti proglašena kraljicom turnira, a najbolja FIG juniorka će biti proglašena princezom i to finale će se održati u subotu 14.10.2023. od 17.00 sati.

Na natjecanju će sudjelovati 40 Aurica u dobi od pet godina pa sve do seniorki reprezentativki.

Želja nam je da ovim turnirom propagiramo ritmičku gimnastiku kao jedini ženski sport.

Dosadašnje kraljice Aura Cupa su bile poznate svjetske ritmičarke Ekatarina Selezneva dva puta, Vedeeneva Ekatarina, Ketevan Arbolishvili.

 

Pozivamo vas da dođete na Aura Cup 2023. i uživate u atraktivnim pokretima i prekrasnim plesnim kostimima.

 

Karte možete kupiti preko eventim.hr ili na dan natjecanja.