Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Proslava dječjeg rođendana u igraonici Plavi svijet

Dječji rođendan - u godini je samo jedan, ali je toliko vrijedan da se ponekad slavi i više dana zaredom. Jedan s obitelji, drugi s ekipom iz vrtića i škole, treći s prijateljima iz zgrade!

Proslave dječjih rođendana nisu se mnogo promijenile unazad godina, a ono što je oduvijek bio imperativ su šarenilo, skakanje, ples i šećer na kraju - torta. Međutim, s modernizacijom doba, djeci i njihovim roditeljima nudi se mnoštvo novog i raznolikog obiteljskog sadržaja, a samim time raste potreba za nečim novim, drugačijim, neviđenim, a da i dalje zadovoljava glavni kriterij - zabavu. U svemu tome, otkrili smo igraonicu koja je sve to, a vjerojatno ste već i čuli za nju - kreativnu igraonicu Plavi svijet.

Ono po čemu se Plavi svijet u potpunosti razlikuje od drugih je to što je njegova oprema za igru novitet u Hrvatskoj -  njegov temelj je Imagination Playground™  sustav blokova za slaganje, odnosno za tzv. loose-part play. Radi se o jedinstvenom sustavu za igru s blokovima koji omogućuje djeci istodobno intelektualni, društveni, fizički i emocionalni razvoj. U kombinaciji s njim Plavi svijet djeci pruža iskustvo nestrukturirane dječje igre. Potiče znatiželju, razmišljanje, kreativnost u rješavanju izazova i timski rad. Ova je igraonica neiscrpan izvor dječje zabave i mašte, a njen glavni cilj je podržati izvornu kreativnost i sposobnosti koje sva djeca posjeduju te dodatno razvijati logičko zaključivanje kada su u pitanju prirodne znanosti.

Sve te vrijednosti Plavi svijet potiče i na svojim proslavama rođendana. Također, one uključuju sve bitne stavke koje čine jedan rođendan: kreativan program u trajanju od 2 sata koji provode stručni (ali zabavni!) animatori, pozivnice, grickalice i sokove, fotografiranje, poklona za slavljenika i neizostavnu tortu, a na vama je samo da se sa svojim djetetom dogovorite koga će sve pozvati. U skladu s tim, možete odabrati između MINI, MIDI I MAXI paketa, a koji ovise o broju djece. Naravno, popularno je da svaki rođendan ima i temu. Ono što bi vam se moglo svidjeti u Plavom svijetu je da teme rođendana nisu komercijalizirane niti su povezane s već ustaljenim crtićkim franšizama. U ponudi su Bajka, Pusti otok, Džungla, Svemir i Sportski rođendan - teme su univerzalne, a djeca sama stvaraju svoju priču oko glavne ideje, prilikom čega im se ne nameću sugestije, stereotipi i sl. Drugim riječima - dječja mašta najveća je inspiracija, a kreativnost najsnažniji alat. Ono što bistri i zaigrani dječji umovi zamisle, u to se Plavi svijet pretvara - dvorac iz bajke, neviđenu svemirsku letjelicu ili pak kućicu na drvetu koja seže do oblaka.

Ono što nije glavna stavka djeci, a roditeljima će svakako značiti je novouređeni interijer igraonice koji zadovoljava visoke higijenske standarde. Prostor se redovno dezinficira i prozračuje te je klimatiziran. Ono možda najbitnije - prilagođen je djeci svih dobi i razvojnih mogućnosti pa će tako svako dijete naći zanimaciju za sebe.

U Plavom svijetu vaša djeca zaista mogu doživjeti potpuno novo iskustvo proslave rođendana gdje su njihova mašta, ideje i interesi u prvom planu, a s kojeg odlaze ushićeni, puni dojmova i s velikim osmijehom. Jesen je uvijek period proslava rođendana, zato rezervirajte svoj termin na vrijeme - a svim čitateljima portala Mamina Maza Plavi svijet poklanja 10% popusta na rođendanske pakete (prilikom rezervacije potrebno naglasiti da ste čitatelj). Popust na proslavu rođendana vrijedi na sve rođendane rezervirane do kraja 2021. godine.

! Za sve novosti zapratite Instagram i Facebook profil Plavog svijeta ili posjetite plavisvijet.com.