Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Promocija slikovnice Poziv brezi iz daleka svijeta

Promocija slikovnice Poziv brezi iz daleka svijeta

Promocija Poziv brezi Poziv brezi iz daleka svijeta 1. listopada 2020.

Poziv brezi iz daleka svijeta prekrasna je i emotivna priča u stihovima o brižnoj brezi, a zabavne rime Lade Franić-Glamuzine popraćene su maštovitim ilustracijama Elene Kučanin.

Na kraju priče nalaze se poučni tekstovi o ljekovitosti breze, prijedlozi za radionicu i pitanja koja djecu potiču na razmišljanje i istraživanje svijeta što ih okružuje. Manje poznati pojmovi pojašnjeni su u fusnotama, lako se pamte pa obogaćuju dječji rječnik.

Slikovnica je uobličena tako da se može integrirati u osnovnoškolsku nastavu te je korišten font prilagođen osobama s teškoćama u čitanju i disleksijom.

Pozivamo Vas na promociju knjige Lade Franić - Glamuzine "Poziv brezi iz daleka svijeta" koja će se održati u četvrtak 1. listopada 2020. u 19:30 sati u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7, Zagreb). Knjigu će uz autoricu predstaviti književnica Julijana Matanović, ilustratorica Elena Kučanin i urednica knjige Marija Bošnjak. Veselimo se vašem dolasku!

Napomena: zbog provođenja epidemioloških mjera potrebna je potvrda dolaska. Organizator se obvezuje da će program biti u skladu s preporukama epidemiologa