Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Promocija knjige i interaktivna radionica s prezentacijom za roditelje i stručnjake

Promocija knjige i interaktivna radionica s prezentacijom za roditelje i stručnjake

Na predstavljanju knjige Odgojitelj o odgoju autorice Ivane Pedisić - doznajte kako biti hrabriji i ustrajniji u postupcima prema djeci, kako biti praktično dosljedan roditelj.

Autorica je knjigu napisala na temelju dugogodišnjeg profesionalnog iskustva i roditeljstva, a uz promociju bit će održana i interaktivna radionica za roditelje i stručnjake.

Ova knjiga je efikasna motivacija roditeljima da njihov leptirić ne postane tasmanijska neman.

Ivana Pedisić sedamnaest godina radi na radnom mjestu odgojitelja. Tijekom rada uspješno završava edukaciju za Montessori odgojitelja, treću godinu razlikovnog studija na Učiteljskom fakultetu, edukaciju za voditelja plesnih tehnika na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu te edukaciju za voditelja glazbenog programa u SRC Špansko. U radu s djecom aktivno svira gitaru te se bavi pjevanjem.

U siječnju 2021. započinje svoje iskustvo stavljati na papir - kako ono poslovno, tako i privatno, a sve kako bi pomogla roditeljima u toj zahtjevnoj ulozi. Tako je nastala i ova knjiga koja obrađuje preko 80 tema i situacija u kojima se roditelji mogu zateći. Autorica nudi ohrabrujuće, konkretne i vjerodostojne savjete namijenjene prvenstveno roditeljima djece rane i predškolske dobi, ali se mogu naći i vrijedni savjeti za djecu do puberteta. Konkretnim primjerima iz višegodišnjeg profesionalnog iskustva, ali i iz iskustva osobnog roditeljstva, nastoji ih potaknuti i podsjetiti na svakodnevne stvari koje njihovo dijete čine kvalitetnijom osobom.

Promocija knjige i interaktivna radionica s prezentacijom za roditelje i stručnjake održat će se u četvrtak, 1. veljače od 18:00 do 19:15 sati na Odjelu za odrasle Knjižnice Medveščak (Trg žrtava fašizma 7).

Zbog ograničenog broja sjedećih mjesta, primamo predbilježbe na telefon 01/4611 481, putem maila [email protected] ili uživo.