Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Mađioničar Japa najbolji odabir za nezaboravnu proslavu

Želite nezaboravnu proslavu rođendana, najzabavniji Family day ili bilo koji događaj za pamćenje?

Većini djece rođendan je jedan od najvažnijih dana u godini i svi žele da taj dan bude poseban. Dodatne atrakcije poput animatora čine rođendan nezaboravnim doživljajem za svu djecu. Mađioničar Japa čest je gost upravo na dječjim rođendanima. U svom bogatom timu animatora za djecu ima mađioničara, klauna Balonko, facepainting i tatoo stručnjaka,...

Osim rođendanski proslava tim mađioničara Jape s veseljem zabavljaju i na rođendanima za odrasle, krstitkama, prvim pričestima, krizmama, vjenčanjima i raznim drugim okupljanjima djece i odraslih željnih dobre zabave.

Što vam sve može ponuditi tim mađioničara Jape

Mađioničarske predstave

Predstava za djecu s puno zanimljivih, atraktivnih i šaljivih trikova prilagođeni dječjem uzrastu. Tijekom predstave djeca aktivno sudjeluju i pomažu mađioničaru u stvaranju čarolija. Dječji izrazi lica čuđenja i smijeha tijekom predstave najvažniji je svakom roditelju, dječji osmjeh najljepše je što čovjek može doživjeti. Mađioničarska predstava ostaje djeci u trajnom sjećanju. Osim mađioničarske predstava za dječji uzrast, mađioničarski tim Japa ima i interaktivne predstave s puno neobjašnjivih trikova, protkanih duhovitim i zabavnim sadržajem i za proslave odraslih.

Klaun Balonko

Klaun Balonko posebna je atrakcija iz tima mađioničara Jape izvođač je modelator balona, izrađuje super figure od balona kao npr. pas, zec, labud, razne cvjetove, šešire itd. To vole svi jer, prvo zažele figuru, a onda mogu gledati kako se ona formira i na kraju ju dobiju na poklon. Izvođač ima kostim klauna, a može biti i u drugim kostimima, npr. Vilenjak za dane Božića.

Facepainting

Facepainting je jako popularan kod djece. Oslikavanje lica ili ruku sa specijalnim bojama. Make-up boje koje se koriste prilikom oslikavanja zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete i imaju izvanrednu sjajnu boju, visokokvalitetne su, veganske i bez glutena. Prikladne su za osjetljivu dječju kožu, hipoalergene i bez parfema.

Dječji tatoo

Ova tehnika oslikavanja kože radi se s crnim tatoo-om i gliterom, tatoo majstor nudi djeci veliki izbor motiva gdje će sigurno naći motiv s kojim će biti sretan, postojanost tetovažica je do 2 tjedna.

Dječji animatori

Animatorice s puno raznih rekvizita cijelo vrijeme igraju razne animirane igre; glazbene, sportske, natjecateljske. Prema želji animatorice mogu biti tematski kostimirane u likove: Else, Anna, Olaf, Spiderman, Vila, Klaunica...

Kreativne radionice

Tim mađioničara Jape radi sve vrste radionica za djecu i za odrasle. Sva potrebna oprema za jednu radionicu pout materijala, stolica, stolova i sve ostalog što je potrebno da bi jedna radionica bila interesantna i prilagođena skupini za koju je planirana.

Stroling magic

Stroling magic je zanimljiv interaktivan pristup koji je idealan za događanja i evente gdje mađioničar obilazi prisutne, zabavlja ih s nekoliko trikova i ide dalje do druge skupine.  

Kostimirani izvođači

Osim gore navedenog u svojoj ponudi imaju i kostimirane izvođače za određene prigode poput: sv. Nikole, djeda Božićnjaka, vilenjaka, Uskršnjeg zeca. Uz kostimirane izvođače imaju i dječju kazališnu skupinu, žonglere, štulaše, hulahopere i maskote.

Ako ste u potrazi za animatorima koji će obogatiti vaše događanje bilo dječji rođendan ili neki veći event tim mađioničara Jape sigurno će ispuniti vaša očekivanja i prisutnima izmamiti osmijeh na lice.

Sve dodatne informacije možete dobiti na:
098/9510648
www.magic-japa.hr
[email protected]
FB: MAĐIONIČAR JAPA
IG: MADIONICAR_ JAPA