Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Kako riješiti problem hiperaktivnosti, agresije i ljutnje kod djece?

Kako riješiti problem hiperaktivnosti, agresije i ljutnje kod djece?

Udruga Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ) upisuje nove polaznike na besplatni program 'Zdrava djeca'.

Program je namijenjen za djecu i mlade od 3 do 19 godina s problemima hiperaktivnosti, agresije, ljutnje, otpora, ovisnosti o kompjutorskim igricama, anksioznosti, strahova, depresije, slabe koncentracije, zatvorenosti, niskog samopouzdanja te ostalih psihofizičkih poteškoća. Osim programa u prostoru udruge, tretmani relaksacije i terapijskih razgovora dostupni su i online putem video poziva.

U programu se koristi prirodna metoda koja se sastoji od relaksacije, tehnike dubokog disanja, terapijskih razgovora, edukacije, savjetovanja, refleksoterapije, akupresurnih masaža glave i leđa te radionica i igraonica.

Ukoliko vaše dijete ima neki od navedenih ili sličnih problema ili ste uočili novonastale poteškoće zbog situacije sa korona virusom, karantenom i potresima, obratite nam se s povjerenjem. Naš stručni tim vas očekuje. Dogovorite informativni razgovor na 01 5620 108, 098 947 0533 ili na [email protected].

Pomognite svom djetetu da na prirodan način ukloni probleme, omogućite mu zdravo i sretno djetinjstvo.

Međunarodni institut prirodnog zdravlja
Radnička cesta 20a
10000 Zagreb
www.mipz.hr