Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Kako preživjeti prvu godinu majčinstva - Allison Auth

Kako preživjeti prvu godinu majčinstva - Allison Auth

Majka ste neodoljivo slatkog novorođenčeta, ali vam je nošenje s tom novom ulogom u život donijelo sve više kaosa i iscrpljenosti?

Odjednom se sve promijenilo i katkad ne možete razumjeti ni vlastite osjećaje? Teško vam je uskladiti duhovni život, dnevne obveze i majčinstvo, a svugdje susrećete samo majke koje to naizgled čine s lakoćom?

Upoznajte Allison Auth, autoricu koja svjedoči o porodu četvero djece, postporođajnoj depresiji, emocijama, fizičkim promjenama i ostvarivanju svetosti kroz svakodnevno majčinstvo.

U trudnoći je, kao i mnoge majke, sve svoje misli usmjeravala u dan poroda. No iskustvo ju je podučilo velikoj istini: prave bitke započinju tek po dolasku iz rodilišta!

Vođena vjerom, Allison je odlučila podijeliliti svoja iskustva s drugim majkama. Njezina knjiga Kako preživjeti prvu godinu majčinstva ohrabrit će vas da ustrajete na tom katkad teškom, ali predivnom putu.

Više detalja o knjizi: https://www.salesiana.hr/katalog/kako-prezivjeti-prvu-godinu-majcinstva/