Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Kako do boljih rezultata u školi?

Kako do boljih rezultata u školi?
Ermolaev Alexander / Shutterstock

S početkom nove školske godine počinju novi izazovi za roditelje i djecu oko izvršavanja školskih obaveza, ali pod drugačijim uvjetima što zadaje dodatan stres roditeljima, djeci i školskom osoblju.

Kako u svakom poslu, tako i u izvršavanju školskih obaveza želimo da dijete postiže najbolje moguće rezultate jer o tome ovisi njegov sadašnji, a i budući život. Zajedno s odraslima i današnje dijete živi pod velikim pritiskom učenja, primjerenog ponašanja, dobre koncentracije i dobrog zdravlja.

Kako postići da dijete uživa u svakom trenutku u onome što radi i ujedno postiže od njega sve očekivane razultate, bez strahova, opterećenja, ljutnje, nervoze i uz veliku volju?

Za djecu sa slabom koncentracijom, hiperaktivnosti, strahovima, ljutnjom i agresijom, sa niskom samopouzdanjem, bezvoljom te sa slabim imunitetom, noćnim mokrenjem, alergijama i drugim psihofizičkim poteškoćama, Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ) organizira besplatni, vrlo kvalitetan i učinkovit program Zdrava djeca koji daje dugotrajne rezultate.

Program se sastoji od prirodnih tretmana: relaksacije-tehnike dubokog disanja, akupresurnih masaža i refleksoterapije, specifičnih vježbi, terapijskih razgovora, radionica i igraonica. Provode ga terapeuti sa dugogodišnjim iskustvom educirani od liječnika Tradicionalne kineske medicine i energetske medicine.

Pozivamo sve roditelje koji žele da njihovo dijete bude zdravo, sretno, zadovoljno i uspješno u školi, bez obzira na novonastalu cjelokupnu situaciju i nove uvjete u školi, da nam se s povjerenjem jave.

Međunarodni institut prirodnog zdravlja
Radnička cesta 20a
10000 Zagreb
01 5620 108 , 098 947 0533
www.mipz.hr