Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Iskoristite prostor u dječjoj sobi - maksimalno

Dosta obitelji ima problema s nedovoljno kvadrata stambene površine. Pogledajte galeriju u kojoj možda dobijete inspiraciju za uređenje ili preuređenje dječje sobe u kojoj spavaju dvoje ili više djece.

Uz malo volje i kreativnosti i soba vaše djece može biti njihovo najdraže mjesto za igru i opuštanje. Odaberite temu ili stil u kojoj želite urediti sobu, a pri tome vodite računa da svatko od njih ima svoj kutak. Važno je da oboje imaju svoj radni prostor u kojem će pisati zadaće kako bi u svakom trenutku bez ometanja mogli pristupiti svojim školskim obavezama.

Možda u ovoj galeriji pronađete primjere kako izvući najbolje od dječje sobe koja nema veliku kvadraturu, jer je to vječni problem kad morate voditi računa o svakom iskorištenom metru dječje sobe. Ovdje su vrlo dobro uklopljeni kreveti na kat radne površine i slično, možda čak možete iskoristiti neiskorišteni tavanski prostor  za stvaranje sobe iz snove za vašu djecu gdje će odrasti i rado se sjećati školskih dana.