Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Fotografiranje bebe - prekrasne uspomene za cijeli život

Fotografiranje bebe - prekrasne uspomene za cijeli život

Rođenje djeteta najvažniji je događaj u životu svake obitelji, roditelji se vole rado prisjećati tih prvih dana provedenih sa svojim novim preslatkim članom obitelji.

U ovo moderno doba kad imamo mogućnost zabilježiti puno fotografija, najveći nedostatak je upravo u tome što one najčešće ostaju pohranjene samo na mobitelu. Kako bi uspomene ostale zabilježene na jedan poseban način mogu vam u tome pomoći stručnjaci iz tvrtke Davita klik. Naime, vlasnica tvrtke Davita klik Gordana Kozić prepoznala je potrebu roditelja koji žele ovjekovječiti prve dane sa svojom mazom na jedan poseban način.

"Davita klik je jedina tvrtka u Hrvatskoj, koja jedino i isključivo radi fotografiranje beba i obitelji. U udobnosti Vašeg doma radimo lijepe i trajne uspomene na čarobne trenutke života Vašeg djeteta na jedan poseban i jedinstven način. Ovisno o željama roditelja može biti zabilježen u knjigama, plakatima i fotografijama." - ističe vlasnica Gordana.

Fotografkinje koje dolaze u vaš dom obučene su za profesionalan pristup fotografiraju malih beba i imaju oko za zabilježiti najzanimljivije trenutke, prve kontakte bebe s roditeljima i sa starijom braćom i sestrama. Svojim dugogodišnjim radom naučili su prepoznati i objektivom zabilježiti posebne trenutke između roditelja i novorođenčeta.

"Imamo široku paletu proizvoda za koje se možete odlučiti ovisno o vašim željama i potrebama. Jedan od najtraženijih proizvoda je velika knjiga tvrdih korica, veličine 25x25cm u kojoj se na samom početku nalazi fotografija portreta i ime bebe, te u nastavku fotografije bebe i uže obitelji koje je prepoznao i zabilježio fotograf Davita klika i uklopio u decentnu podlogu knjige, a na zadnjoj stranici čeka vas fotografija stopala i prikladna pjesmica."  - pobliže opisuje najtraženiji proizvod Gordana

Davita klik vam nudi i mogućnost darovnih bonova koje možete pokloniti. To je nešto što će vašim bližnjima ostati u trajnoj uspomeni na prve dane s novorođenčetom. Foto-session bebe i obitelji u njihovom domu idealan je poklon ako želite pokloniti nešto za pamćenje. Vrijednost darovnog bona je prema dogovoru.

Davita klik svaki mjesec ima nagradno darivanje gdje možete osvojiti kupon za 3 besplatne fotografije koji uključuje: dolazak fotografa, profesionalno fotografiranje i tri fotografije. Možete iskušati sreću i prijaviti se već sada ovdje.