Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Dječji edukativni centar Mala sova

Dječji edukativni centar Mala sova osnovan je s idejom da bude mjesto gdje djeca koja polaze prva 4 razreda osnovnih škola mogu doći prije ili nakon nastave kako ne bi bila sama doma za vrijeme dok su im roditelji na poslu.

U sklopu programa organiziraju sljedeće aktivnosti: pisanje domaće zadaće, pojašnjavanje i učenje školskog gradiva, pomoć oko lektire, razgovore i diskusije, kreativne socijalizacijske aktivnosti, individualne i grupne igre za poticanje pažnje.
Program se odvija svakog dana od ponedjeljka do petka, a vrijeme boravka djece prilagođeno je školskoj nastavi i to tijekom cijele školske godine. Ukoliko je potrebno, mogu djecu pričekati nakon nastave i dovesti u Malu sovu ili ih iz Male sove odvesti u školu.

Za vrijeme ljetnih i zimskih praznika organiziraju program "Cjelodnevni boravak tijekom školskih praznika". Dok ste na poslu, djeca mogu biti u ugodnom i sigurnom okruženju. Moguć je boravak od minimalno jednog do maksimalno devet sati dnevno i to od jednog dana do nekoliko tjedana. Tijekom ovog programa održavaju se i kreativne radionice u trajanju od 60 do 90 minuta.

Bliži se kolovoz i u tijeku su prijave u program cjelodnevnog boravka, koji se ovog ljeta provodi u novom prostoru u Palinovečkoj 19 (škola stranih jezika Smart, neposredno uz centar Point u Vrbanima 3).

Djeca u dobi od 6 do 12 godina u edikativno centru Mala sova provode zabavno i poučno vrijeme. Možete izabrati koje vrijeme boravka vam najviše odgovara; dnevno, tjedno ili višetjedno.

Za djecu koja žele naučiti nešto novo ili se dobro zabaviti, nude pojedinačne programe – dramsku i likovnu radionicu.

 
Dnevni raspored cjelodnevnog boravka:

08.00-09.00 okupljanje
09.00-11.00 igre na otvorenom (ako je lijepo vrijeme)
11.00-11.15 čitanje štiva po izboru
11.15-11.30 užina (voće)
11.30-12.30 kreativne aktivnosti
12.30-13.15 ručak
13.15-15.15 igre na otvorenom ili strukturirane mirne aktivnosti (kvizovi, mozgalice, pantomima)
15.30-15.45 užina (voće)
15.45-17.00 slobodna igra

https://www.mala-sova.com/