Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Besplatne kreativne radionice

Besplatne kreativne radionice

Za sve roditelje koji žele provesti vrijeme sa svojom djecom na zabavan i konstruktivan način, ali i naučiti nešto o tome kako aktivno biti zajedno na suhom tijekom kišnog dana, organiziramo niz kreativnih radionica.

Slušanje priča, zajedničko bojanje i korištenje različitih materijala pružit će priliku za jačanje međusobnih odnosa i dobru zabavu. Naravno, pri tome ćemo voditi računa o zdravstvenoj sigurnosti svih sudionika i pridržavati se uputa HZJZ-a.

U jesenskom ciklusu družimo se u Društveno-kulturnom centru "Šesnaestica" (Ozaljska 16, 2. kat, bez lifta) u neposrednoj blizini Trešnjevačkog placa.

Sve aktivnosti su besplatne zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i invaliditet.
Zbog ograničenog broja sudionika moguća je prijava samo na jednu radionicu, uz obaveznu prijavu mailom ([email protected]). Potrebno je navesti ime i dob djeteta te broj mobitela roditelja.

Raspored održavanja radionica možete vidjeti u nastavku, a za više informacija o pojedinim radionicama pratite nas putem Facebooka.