Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

39. Dani beba, djece i trudnica

39. Dani beba, djece i trudnica

„Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju i bit će dostupan posjetiteljima iz cijele Hrvatske od 08. - 15.5.2021.

Ovo je 2. online sajam koji će ponuditi širok izbor opreme za bebe i trudnice na jednom mjestu, te će omogućiti i online kupovinu.

Sajam će trajati 8 dana. Za vrijeme sajma izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po sajamskim cijenama. Jednim klikom na logo sponzora na naslovnoj stranici sajma ili na naziv izlagača na stranici „izlagači“ moći ćete pristupiti njihovim online izlagačkim prostorima, pregledavati sajamsku ponudu, kontaktirati ih ili odmah otići u njihov web shop i obaviti kupnju. 

Nakon zatvaranja online sajma, razgledavanje i kupovina na sajamskim online prostorima više neće biti mogući, pa iskoristite ovo vrijeme trajanja sajma za što jednostavniju i kvalitetniju kupnju baby i dječje opreme ☺.

Za ulaz na online sajam Dani beba, djece i trudnica ne trebate nikakve pristupne podatke, dovoljno je samo od 08. svibnja otići na web stranicu sajma www.danibeba.com i kliknuti na logotipe sponzora, odnosno na nazive izlagača koji se nalaze na stranici „izlagači“.

Sajamske novosti bit će dostupne i putem službene facebook stranice www.facebook.com/Dani.beba

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.
Ugodno online razgledavanje i dobru kupovinu žele vam „Dani beba, djece i trudnica“!