Facebook prijava

Vaša trudnoća - 34. tjedan

Beba je sada velika 43 centimetra (teška je između 2000 i 2250 grama) a može prepoznati i reagirati na jednostavne pjesmice... vrijeme je da joj počnete pjevati uspavanke!


34. tjedan trudnoćeMuti vam se vid? Ne, to nije (samo) nedostatak sna koji je uzrokuje takvu pojavu kod vas. Naši predragi hormoni trudnoće i nakupljanja tekućine mogu utjecati na vaše oči - zamagljeni ili zakrivljeni vid i izrazito suzenje mogu učiniti vaše oči osjetljivijima. Bez obzira na vaš vid, u ovom trenutku morate pogledati na svjetlu stranu ove situacije - manje od dva mjeseca do kraja!

Beba je sada velika 43 centimetra (teška je između 2000 i 2250 grama) a može prepoznati i reagirati na jednostavne pjesmice... vrijeme je da joj počnete pjevati uspavanke! U stvari, beba će prepoznati često pjevane pjesmice nakon poroda i vjerojatno će u njima pronaći relaksaciju. Tim će se pjesmicama kasnije, nakon poroda, moći lakše umiriti i zaspati. Manje slatka vijest: vaša beba sada mokri oko pola litre dnevno. Krajnje je vrijeme da bebi nabavite pelene!

‹‹ Vaša trudnoća: 33. tjedan Vaša trudnoća: 35. tjedan ››

Vezani sadržaj s portala MaminaMaza

Pogodnosti tjelovježbe tijekom trudnoće
Depresija u trudnoći
Koliko su pouzdani testovi za trudnoću?
Kako se dovesti u top formu nakon poroda?
Testiranje na živu prije začeća
Pretrage u trudnoći

Želite nešto reći? Podijelite vaše mišljenje ili savijet s ostalima!

Trenutno nema komentara...

Komentirati mogu isključivo registrirani korisnici.
Registrirajte se ili se prijavite!

IZDVOJENI LINKOVI