Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Torte za rođendan vašeg djeteta

Svakom je roditelju osmjeh svojeg djeteta izrazito bitan a rođendan je rođendan jedan od onih dana kad želimo dodatno razveseliti svoje dijete.

Svakom je roditelju osmjeh svojeg djeteta izrazito bitan a rođendan je rođendan jedan od onih dana kad želimo dodatno razveseliti svoje dijete. Za taj smo dan spremni uložiti dodatan trud da bi rođendansko slavlje bilo još bolje a jedna od najvažnijih detalja zasigurno je i rođendanska torta.

Svako dijete zamišlja svoju idealnu rođendansku tortu a one su obično inspirirane animiranim likovima i raznim predmetima koji su trenutno u njihovom fokusu. Slastičarna Meli tu je da bi ispunila sve fantazije vaših mališana. Marljive ruke majstora, svojim slasticama uveseljavaju djecu i odrasle već 16 godina. Svaka torta im je izazov i istinski uživaju u svom poslu te mu posvećuju puno ljubavi, pažnje i strpljenja. Slastičarna Meli vodi računa, osim o vizualnom izgledu torti i o samoj kvaliteti, te su posebni po tome što su im sve torte na bazi slatkog vrhnja, bez margarina a zalogaji im se doslovno tope u ustima.

Torte se rade prema vašim željama i idejama i svaka ima svoju priču. Zbog velike potražnje najbolje je Vašu tortu naručiti barem 4-5 dana ranije kako ne bi ostali bez nje. Razveselite sebe, svoje mališane i goste i uživajte u najboljim tortama u gradu i šire.

Na vama je samo da odlučite koji oblik torte želite, a spretne ruke vrhunskih majstora slastičarnice Meli potrudit će se da rođendanska torta izmami ono najljepše što vam dijete može podariti, a to je osmijeh.

Želite li Barbi, Spiderman, Hello Kitty ili Ben 10 torte i pri tome uživati i u okusu, svakako navratite u Slatičarnicu Meli na zagrebačkoj Trešnjevci (Dubovačka 17) ili u centru Zagreba (Vlaška 45).

Slastičarna Meli

Dubovačka 17 / Vlaška 45
Tel: 01/ 3697 539
meli.com.hr
info@meli.com.hr

Radno vrijeme Dubovačka
Pon-Pet: 08:00-19:00
Sub: 08:00- 15:00

Radno vrijeme Vlaška
Pon-Pet: 09:00- 20:00
Sub: 08:00-15:00

Donosimo vam neke od rođendanskih torti za vaše mališane izrađene s puno ljubavi i pažnje: