Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Torte za dječje rođendane iz slastičarnice Meli

Rođendan vašeg djeteta jedan je od najvažnijih dana u godini za vas i vaše dijete i želite da sve izgleda savršeno, a rođendanska torta jedan od ključnih elemenata rođendanske proslave.

Obično je torta tematska okosnica od koje krećete s pripremama detalja za slavlje. Važno je odabrati koji motiv je trenutno najdraži vašem djetetu. Bez obzira koji motiv izabrali stručne ruke tima slastičarice Meli ispunjavaju sve što ste zamislili. Dječje torte izrađene u slastičarnici Meli, osim što oduševljavaju svojim izgledom prefine su za jesti. Izrađene su od najfinijih sastojaka, posebne su po tome što su sve torte na bazi slatkog vrhnja, bez margarina i što se zalogaji doslovno tope u ustima.

Torta za dječji rođendan

Rođendanske torte

Rođendanske torte za djecu

Dječje torte za rođendan

 Marljive ruke majstora, svojim slasticama uveseljavaju djecu i odrasle već 17 godina, svaka torta im je izazov i istinski uživaju u svom poslu te mu posvećuju puno ljubavi, pažnje i strpljenja. U ponudi imaju preko 20 različitih okusa torti.

Torte za djevojčice

Slastičarnica Meli

Torte se rade prema Vašim željama i idejama i svaka ima svoju priču. Zbog velike potražnje najbolje je tortu naručiti barem 4-5 dana ranije kako ne bi ostali bez nje. Razveselite sebe, svoje mališane i goste i uživajte u najboljim tortama u gradu i šire.

Prijedloge torti možete pogledati na facebook-u!

Slastičarna Meli- Kad srce slatko poželi!

Slastičarna Meli
Dubovačka 17 / Vlaška 45
Tel: 01/ 3697 539
www.meli.com.hr
info@meli.com.hr