Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Mali sportaši velikog srca

Društvo športske rekreacije ”Mali športaši“, organizira humanitarno – sportski događaju ”Mali sportaši velikog srca 2013“.

Događaj se održava u subotu, 21. prosinca 2013. godine u 12.00 sati u sportskoj dvorani Prirodoslovne škole ”Vladimir Prelog“, Ulica grada Vukovara 269, Zagreb . Ova priredba se održava već sedmu godinu za redom.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s našim gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Mali-sportaši-velikog-srca

Svaki mali sportaš koji sudjeluje na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Caritasove kuće Svete Terezije od malog Isusa, Vrhovec i djecu iz kuće Svetog Josipa iz Hrvatskog Leskovca.

Osim igračaka, roditelji će sakupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.

Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu naše članove od malena senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za one kojima je ta briga najbotrebnija. Sve navedeno radimo kroz igru, zabavu, obilje smijeha i pozitivnih predblagdanskih vibracija.

Ovaj događaj će okupiti:

  • oko 500 djece predškolskog uzrasta, polaznika programa “Mali sportaši”
  • 800 – 1000 roditelja, rodbine, prijatelja…
  • 30 trenera
  • 30 volontera
  • Poznate sportaše

 

Za ovu humanitarnu akciju otvoren je i poseban Žiro račun: 2484008-1500172794 ili IBAN: HR6324840081500172794 Poziv na broj: 2013

 

Više o “Malim sportašima” i događaju saznajte na našoj internet stranici:  www.malisportasi.hr ili na Facebook stranici: www.facebook.com/malisportasi