Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Journal.hr – portal za moderne mame

Iako su portali s tematikom roditeljstva sve češći, rijetko koji pruža kvalitetan sadržaj uz brojne primjere iz realnog života. Novi lifestyle portal Journal.hr nudi novu dimenziju roditeljstva u kojoj svojim stručnim kolumnama olakšava najodgovorniji posao svake mame.

Journal.hr je posebnu pažnu posvetio svim mamama i onima koje će to tek postati. Osnivačica ovog portala, poznata mama Iva Balaban, okupila je stručne žene koje imaju puno iskustva i znanja o mnogim situacijama kroz koje roditelji prolaze prilikom odgoja svoje djece.

Iva BalabanOsim rubrike Journal Mama na koju je Iva posebno ponosna, Journal.hr pruža pregršt različitih tema koje će zainteresirati brojne čitatelje. Neke od njih bave se modom i savjetovanjem, dok druge donose ideje za putovanja i zdrav život, ali i trendove iz svijeta tehnologije. Kako bi unijela dašak glamuroznog, Iva je odlučila svim čitateljicama i čitateljima omogućiti prelistavanje najzanimljivijih priča u Journal Magazinu, digitalnom časopisu portala.

Više o rubrici Journal Mama, kao i mnogim drugim temama poput mode, ljepote, zdrave prehrane, putovanja i scene možete pronaći na www.journal.hr.