Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

12. Dječji sajam u Zagrebu

Gospodin Milan Bandić otvoriti će 12. Dječji sajam u Zagreb Areni.

U tri dana trajanja kroz program 12.Dječjeg sajma predstaviti će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Djecji sajam u Zagrebu

Iz bogatog programa izdvajamo predstave Šareni svijet, Štrumpfastične čarolije  čarobnjaka Gargamela, Prvi koraci u prometu i nastup Luke Vidovića. Sve roditelje pozivamo da sudjeluju u Nestle nagradnom kvizu, na tribini Mama i beba a sve trudnice da isprobaju Cleopatra trbušni ples posebno namjenjen za njih. Za tate je tu tradicionalno Violeta natjecanje u prematanju beba a za mališane tvrtka HiPP je pripremila utrke na biciklima guralicama a Becutan zabavno natjecanje „Gdje se skriva dar“.

Dugogodišnja akcija kojom se promovira ljubav i roditeljstvo u organizaciji udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma, održat će se pod sloganom „Moja obitelj- sretna obitelj“ i to uz podršku ovogodišnjeg ambasadora sajma Joška Čagalja  Jole i supruge Ane, Iris Androđević Pinjuh, Ane Rucner, Nives Drpić, Nede Parmač, Ive Šarić Leko,  Sarah Čosić, Aleksandre Dojčinović,Ivane Delač Đolo i mnogih drugih.

12. Dječji sajam otvorio se u petak 27. 9. u 14:00 sati! Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 9.30 sati do 20:00 sati, a ulaz je SLOBODAN!

 

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na našoj web stranici www.djecjisajam.com.