Odvojite 10 minuta za vježbanje

Stranica 1 od 4

Ukoliko niste toliko iscrpljeni da odrijemate dok vaša beba spava, pokušajte to vrijeme ipak korisno iskoristiti - za tjelovježbu. Donosimo vam nekoliko primjera tjelovježbi za koju uvijek imate vremena!


Ukoliko niste toliko iscrpljeni da odrijemate dok vaša beba spava, pokušajte to vrijeme ipak korisno iskoristiti - za tjelovježbu. Donosimo vam nekoliko primjera tjelovježbi za koju ne trebate apsolutno nikakvu dodatnu opremu (koja nekima može poslužiti kao izgovor protiv).

Vježbanje
Odvojite si 10 minuta za vježbanje dok vaša beba spava (Yuri Arcurs / Shutterstock.com)

U razgovoru s fitnes stručnjacima tražili smo da nam preporuče tri tjelovježbe koje ne zahtijevaju posebnu opremu za vježbanje i još bitnije, tjelovježbe koje možete izvesti dok vaša beba spava. Tjelovježbe su podijeljene u seriju od tri jednostavna pokreta kako bi oblikovali vaše tijelo. Ove tjelovježbe imaju za cilj ojačati ponajviše vaša leđa koja su pod najvećim pritiskom.

Ako imate samo deset minuta, seriju ponovite jednom ili dvaput za svaku tjelovježbu, a ako stignete onda svakoj tjelovježbi dodate još jednu seriju. Ako ste u mogućnosti, tjelovježbu produžite na 20-30 minuta

Prije nego krenete, imajte sljedeće na umu:

  • Konzultirajte se s liječnikom kada je dobro vrijeme da počnete s tjelovježbom. Većina će vam savjetovati da počnete nakon što se napuni šest tjedana po porodu. Ako ste rodili carskim rezom, morat ćete se strpiti malo više od šest tjedana.
  • Liječnik će vam savjetovati da se zagrijete prije tjelovježbe, no slobodno vrijeme počinje teči kada beba zaspe te zagrijavanje možete izvesti tako da čistite kuću, to će vas zagrijati.

Koristite li vrijeme dok vaša beba spava za vježbanje?

Trenutno nema komentara...

Komentirati mogu isključivo registrirani korisnici.
Registrirajte se ili se prijavite!

IZDVOJENI LINKOVI